Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

0
Coș

Cubul de joaca al Oliviei (41402)


51.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego
Brand: Lego

Fanii LEGO pasionați de știință și tehnologie vor adora să construiască scenarii cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Oliviei (41402)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un laborator și o sală de clasă, perfecte pentru joaca pe roluri, plus multe accesorii. Copiii pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.

Acest cub de joacă al Oliviei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.

Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

- Cubul de joacă al Oliviei include o mini-păpușă Olivia și un animal misterios de jucărie.

- În cub se construiește o sală de clasă și un laborator. Setul include și accesorii și autocolante pentru personalizarea construcției.

- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.

- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.5-12
băiat
51-100


Fanii LEGO pasionați de știință și tehnologie vor adora să construiască scenarii cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Oliviei (41402)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un laborator și o sală de clasă, perfecte pentru joaca pe roluri, plus multe accesorii. Copiii pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.Acest cub de joacă al Oliviei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.- Cubul de joacă al Oliviei include o mini-păpușă Olivia și un animal misterios de jucărie.- În cub se construiește o sală de clasă și un laborator. Setul include și accesorii și autocolante pentru personalizarea construcției.- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data