Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

0
Kosár

Schleich - Dinoszaurusz készlet barlanggal (S41461)


247.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Állatszett
Márka: Schleich

A ragadozó Herrerasaurus éhes üvöltésétől visszhangzik a barlang. A kisméretű Microraptor könnyedén el tud rejtőzni, neki nincs miért aggódnia. A Psittacosaurusnak viszont csak egy lehetősége van a menekvésre: a futás. Mi ez a hang? Egy sziklafal omlani kezd! Vajon betemeti a dínókat, vagy sikerül még idejében meglépniük?
A barlang eleje katapulttá alakítható. Amikor a kőoszlop elmozdul, a leomló sziklák mindent eltemetnek. Mozgasd meg a Herrerasaurus álkapcsát még a kőlavina előtt! Mit gondolsz, korgó gyomra a vesztét okozza?5-12
fiú
201-250


A ragadozó Herrerasaurus éhes üvöltésétől visszhangzik a barlang. A kisméretű Microraptor könnyedén el tud rejtőzni, neki nincs miért aggódnia. A Psittacosaurusnak viszont csak egy lehetősége van a menekvésre: a futás. Mi ez a hang? Egy sziklafal omlani kezd! Vajon betemeti a dínókat, vagy sikerül még idejében meglépniük?A barlang eleje katapulttá alakítható. Amikor a kőoszlop elmozdul, a leomló sziklák mindent eltemetnek. Mozgasd meg a Herrerasaurus álkapcsát még a kőlavina előtt! Mit gondolsz, korgó gyomra a vesztét okozza?
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data