Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

0
Kosár

Thinkfun - Laser Chess, Lézer sakk kétszemélyes stratégiai játék (44851)


226.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Márka: Thinkfun

Lézer sakk, ami még izgalmasabbá teszi az amúgy is izgalmas hagyományos sakk játékot. A lézer sakknál nem a bábok ütik ki egymást, hanem a sarokból induló lézerfény, aminek az útvonalát kell tükrökkel kialakítani!

A feladat egyszerű: a sarokban lévő lézertorony fényét úgy kell irányítani, hogy az ellenfél bábui világítani kezdjenek, ezzel ki is ütöttük őket! A lézerfény útját tükrökkel kell kialakítani, méghozzá úgy, hogy minden körben egy tükrös tornyot vagy el kell fordítani, vagy lépni kell vele egyet.

De odafigyelj, visszafelé is elsülhet a taktikád: ha nem figyelsz, a kialakított tükörpályád az ellenfél is használhatja…!

Laser Chess játék a következőket tartalmazza:

- Király: 1 mindkét játékosnak

- Váltó: 2/játékos

- Védő: 2/játékos

- Terelő: 7/játékos

- Lézer: 1/játékos

- 1 db játéktábla

Játékosok száma: 2 fő

Játékidő: kb. 30-40 perc

A játék fejleszti a megfigyelőkészséget és koncentrációs képességet. Beindítja az agytekervényeket.

Életkor:
9 - 99 éves korig


9+
mind
201-250


Lézer sakk, ami még izgalmasabbá teszi az amúgy is izgalmas hagyományos sakk játékot. A lézer sakknál nem a bábok ütik ki egymást, hanem a sarokból induló lézerfény, aminek az útvonalát kell tükrökkel kialakítani!A feladat egyszerű: a sarokban lévő lézertorony fényét úgy kell irányítani, hogy az ellenfél bábui világítani kezdjenek, ezzel ki is ütöttük őket! A lézerfény útját tükrökkel kell kialakítani, méghozzá úgy, hogy minden körben egy tükrös tornyot vagy el kell fordítani, vagy lépni kell vele egyet.De odafigyelj, visszafelé is elsülhet a taktikád: ha nem figyelsz, a kialakított tükörpályád az ellenfél is használhatja…!Laser Chess játék a következőket tartalmazza:- Király: 1 mindkét játékosnak- Váltó: 2/játékos- Védő: 2/játékos- Terelő: 7/játékos- Lézer: 1/játékos- 1 db játéktáblaJátékosok száma: 2 főJátékidő: kb. 30-40 percA játék fejleszti a megfigyelőkészséget és koncentrációs képességet. Beindítja az agytekervényeket.Életkor:9 - 99 éves korig
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data