Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

0
Kosár

LEGO City - Hegyi letartóztatás (60173)


265.00 RON

Nincs készleten

Márka: Lego

Ugorj fel a rendőrségi helikopterre, és keresd meg a hegyi búvóhelyükön rejtőző bűnözőket! Nézd, ott egy nyiladék! Az ott egy bűnöző... a fürdőkádban ? ! Töltsd meg a hálókilövőt, miközben a búvóhely fölött lebegsz, közben a társad leereszkedik a meglepett bűnöző mellé. Ereszkedj kissé lejjebb, és célozd meg a hálóval a másik bűnözőt, aki épp a homokfutóval próbál elszökni. Jaj, ne, vigyázz, ott egy éhes medve, mézet keres!

Repülj oda, és lepd meg a bűnözőket a búvóhelyükön!

Szolgáltass igazságot a Hegyi letartóztatás készlettel, amelyhez tartozik egy 2 szintes búvóhely, fürdőkád, rendőrségi helikopter hálókilövővel, zsinórral ellátott csörlővel, a bűnözők járműve, 4 minifigurával és 1 medve figurával.

Tűzd fel a jelvényed, és csatlakozz a LEGO® City Hegyi Rendőrséghez, a Hegyi letartóztatás közben! Ez a bámulatos játékkészlet tartalmaz egy 2 szintes búvóhelyet nyitható ajtóval, fürdőkáddal, méhkassal és láncos daruval, rendőrségi helikoptert nyitható vezetőfülkével, dupla forgó rotorral, nyitható ajtóval a hátulján, hálókilövővel, a zsinórral és horoggal ellátott csörlővel, plusz a bűnöző menekülő homokfutójával, amelyben elhelyezhető a zsákmány. A csomagban 4 minifigurát és 1 medve figurát találsz.

• 4 Minifigurát tartalmaz: egy rendőrt, egy pilótát és 2 bűnözőt, plusz egy medve figurát.
• Megtalálod benne a bűnözők 2 szintes búvóhelyét, kádat, nyitható ajtót, méhkast és egy láncos darut.
• Emellett tartalmaz egy rendőrségi helikoptert kettős forgó rotorral, hálókilövővel, zsinórral és horoggal ellátott csörlővel, nyitható pilótafülkével és eltolható hátsó ajtóval, plusz egy menekülő homokfutót a bűnözőknek, amelyben elhelyezhető a hátizsák.
• Mozgasd a darukart a rejtekhelyen, és engedd le a hátizsákot és a zsákmányt a földre!
• Nyomd meg a gombot a hálókilövőn, és lődd ki a hálót a bűnözőre, miközben a rendőr leereszkedik a földre a csörlő és a horog segítségével!
Tartozékelemek: 4 vízelem, zsinórháló, kefe, bögre, térkép, hátizsák és 2 bankjegy.
• Ez a szórakoztató játékkészlet megfelelő az 5-12 éves korosztály számára.
• A rendőrségi helikopter méretei: 13 cm magas, 24 cm hosszú és 8 cm széles.
• A bűnözők homokfutójának méretei: 5 cm magas, 8 cm hosszú és 5 cm széles.
• A búvóhely méretei: 13 cm magas, 12 cm széles, és 7 cm mély.
• Ahogyan azt a LEGO® City Rendőrség TV reklámban láthattad.

TermékvonalCity
Ajánlott korosztály5 - 12
Elemszám303 db
Figurák száma4 db


5-12
fiú
251-300


Ugorj fel a rendőrségi helikopterre, és keresd meg a hegyi búvóhelyükön rejtőző bűnözőket! Nézd, ott egy nyiladék! Az ott egy bűnöző... a fürdőkádban ? ! Töltsd meg a hálókilövőt, miközben a búvóhely fölött lebegsz, közben a társad leereszkedik a meglepett bűnöző mellé. Ereszkedj kissé lejjebb, és célozd meg a hálóval a másik bűnözőt, aki épp a homokfutóval próbál elszökni. Jaj, ne, vigyázz, ott egy éhes medve, mézet keres! Repülj oda, és lepd meg a bűnözőket a búvóhelyükön! Szolgáltass igazságot a Hegyi letartóztatás készlettel, amelyhez tartozik egy 2 szintes búvóhely, fürdőkád, rendőrségi helikopter hálókilövővel, zsinórral ellátott csörlővel, a bűnözők járműve, 4 minifigurával és 1 medve figurával. Tűzd fel a jelvényed, és csatlakozz a LEGO® City Hegyi Rendőrséghez, a Hegyi letartóztatás közben! Ez a bámulatos játékkészlet tartalmaz egy 2 szintes búvóhelyet nyitható ajtóval, fürdőkáddal, méhkassal és láncos daruval, rendőrségi helikoptert nyitható vezetőfülkével, dupla forgó rotorral, nyitható ajtóval a hátulján, hálókilövővel, a zsinórral és horoggal ellátott csörlővel, plusz a bűnöző menekülő homokfutójával, amelyben elhelyezhető a zsákmány. A csomagban 4 minifigurát és 1 medve figurát találsz. • 4 Minifigurát tartalmaz: egy rendőrt, egy pilótát és 2 bűnözőt, plusz egy medve figurát. • Megtalálod benne a bűnözők 2 szintes búvóhelyét, kádat, nyitható ajtót, méhkast és egy láncos darut. • Emellett tartalmaz egy rendőrségi helikoptert kettős forgó rotorral, hálókilövővel, zsinórral és horoggal ellátott csörlővel, nyitható pilótafülkével és eltolható hátsó ajtóval, plusz egy menekülő homokfutót a bűnözőknek, amelyben elhelyezhető a hátizsák. • Mozgasd a darukart a rejtekhelyen, és engedd le a hátizsákot és a zsákmányt a földre! • Nyomd meg a gombot a hálókilövőn, és lődd ki a hálót a bűnözőre, miközben a rendőr leereszkedik a földre a csörlő és a horog segítségével! • Tartozékelemek: 4 vízelem, zsinórháló, kefe, bögre, térkép, hátizsák és 2 bankjegy. • Ez a szórakoztató játékkészlet megfelelő az 5-12 éves korosztály számára. • A rendőrségi helikopter méretei: 13 cm magas, 24 cm hosszú és 8 cm széles. • A bűnözők homokfutójának méretei: 5 cm magas, 8 cm hosszú és 5 cm széles. • A búvóhely méretei: 13 cm magas, 12 cm széles, és 7 cm mély. • Ahogyan azt a LEGO® City Rendőrség TV reklámban láthattad. TermékvonalCityAjánlott korosztály5 - 12Elemszám303 dbFigurák száma4 db
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data