Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

0
Coș

LEGO Elves - Emily Jones și evadarea vulturului (41190)


83.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Lego
  • Pentru Băieți, Fete
  • Vârsta 7 - 8 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 ani

Cu LEGO® Elves descoperi secretele fabuloase ale unei lumi cu adevărat magice! Explorează țărâmuri îndepărtate cu castele fermecate și alătură-te magicienilor, dragonilor și elfilor în misiuni magnifice alături de LEGO® Elves!

Explorează și descoperă locul unde este ascunsă pagina de jurnal furată! Pornește în frumoasa și misterioasa lume a umbrelor cu Emily Jones si Vulturul Lumia, în căutarea paginii lipsă. Găsește peștera întunecată și aruncă o privire în cufăr la toate cristalele, înainte de a-l da la o parte și a vedea deschizătura de dedesubt. Ai grijă să nu deranjezi liliacul adormit. Atenție, Vespe s-a trezit și sare pe planor să plece pe urmele tale! Vei scăpa oare la timp?

Numărul pieselor din cutie: 149

Numărul minifigurinelor din set: 2

Vârsta recomandată: 7 - 12 ani7+
toate
51-100


Pentru Băieți, FeteVârsta 7 - 8 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 aniCu LEGO® Elves descoperi secretele fabuloase ale unei lumi cu adevărat magice! Explorează țărâmuri îndepărtate cu castele fermecate și alătură-te magicienilor, dragonilor și elfilor în misiuni magnifice alături de LEGO® Elves!Explorează și descoperă locul unde este ascunsă pagina de jurnal furată! Pornește în frumoasa și misterioasa lume a umbrelor cu Emily Jones si Vulturul Lumia, în căutarea paginii lipsă. Găsește peștera întunecată și aruncă o privire în cufăr la toate cristalele, înainte de a-l da la o parte și a vedea deschizătura de dedesubt. Ai grijă să nu deranjezi liliacul adormit. Atenție, Vespe s-a trezit și sare pe planor să plece pe urmele tale! Vei scăpa oare la timp?Numărul pieselor din cutie: 149Numărul minifigurinelor din set: 2 Vârsta recomandată: 7 - 12 ani
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data