Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

0
Coș

LEGO Elves - Naida si ambuscada testoasei de apa (41191)


136.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Lego
  • Pentru Baieti, Fete
  • Varsta 7 - 8 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 ani

Cu LEGO®® Elves® descoperi secretele fabuloase ale unei lumi cu adevarat magice! Exploreaza taramuri indepartate cu castele fermecate si alatura-te magicienilor, dragonilor si elfilor in misiuni magnifice alaturi de LEGO®® Elves®!

Atentie! Rautaciosul liliac de umbra o ataca pe Cory, testoasa de apa gardian! Ajut-o pe Naida sa-si foloseasca puterea pentru a-i distrage atentia liliacului Furi cu lansatorul de discuri pe mica insula, in timp ce Cory si testoasa bebelus Calypso incearca sa fuga. Vai, nu, Furi azvarle lantul sau malefic asupra lui Cory, pentru a incerca s-o captureze! Adaposteste-l pe Calypso pe spatele lui Cory, inainte de a lansa si mai multe discuri spre barca lui Furi. Poti proteja testoasele si diamantul magic de apa?

Numarul pieselor din cutie: 205

Numarul minifigurinelor din set: 2

Varsta recomandata: 7 - 12 ani

Pentru Baieti, FeteVarsta 7 - 8 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 aniCu LEGO®® Elves® descoperi secretele fabuloase ale unei lumi cu adevarat magice! Exploreaza taramuri indepartate cu castele fermecate si alatura-te magicienilor, dragonilor si elfilor in misiuni magnifice alaturi de LEGO®® Elves®!Atentie! Rautaciosul liliac de umbra o ataca pe Cory, testoasa de apa gardian! Ajut-o pe Naida sa-si foloseasca puterea pentru a-i distrage atentia liliacului Furi cu lansatorul de discuri pe mica insula, in timp ce Cory si testoasa bebelus Calypso incearca sa fuga. Vai, nu, Furi azvarle lantul sau malefic asupra lui Cory, pentru a incerca s-o captureze! Adaposteste-l pe Calypso pe spatele lui Cory, inainte de a lansa si mai multe discuri spre barca lui Furi. Poti proteja testoasele si diamantul magic de apa?Numarul pieselor din cutie: 205Numarul minifigurinelor din set: 2 Varsta recomandata: 7 - 12 ani
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data