Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

0
Coș

LEGO - Minifigures Harry Potter si Fantastic Beasts (71022)


21.00 RON
Brand: Lego
  • Vârsta 5 - 7 ani, 7 - 8 ani, + 8 ani

Bucură-te de magie și aventuri cu colecția Harry Potter™ și Fantastic Beasts™ LEGO® Minifigures, având minifigurine exclusive de ediție limitată, și costume și accesorii noi din August 2018, printre care Mantia invizibilă a lui Harry, o Hotoaica aurie, șarpele Nagini al lui Voldemort si Niffler-ul si cufărul lui Newt!
Recreează și reimaginează-ți scenele preferate din Animale Fantastice cu Newt Scamander™, Jacob Kowalski, Tina Goldstein™, Queenie Goldstein™ si Credence Barebone™. Apoi călătorește în lumea lui Harry Potter cu Luna Lovegood™, Neville Longbottom™, Cho Chang, Dean Thomas, Lord Voldemort™, Dobby™, Cedric Diggory, Moody Ochi nebun, Profesorul Flitwick, Profesorul Trelawney, Albus Dumbledore ™, Harry Potter in robe de școală, Ron Weasley™ in robe de școală, Hermione Granger™ în robe de școală, Draco Malfoy™, Harry Potter în pijamale și Percival Graves!

Fiecare minifigurină fin meșteșugită este dotată cu unul sau mai multe elemente auxiliare, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru etalare. Pe cine vei descoperi în următoarea pungă „misterioasă”?

Numărul minifigurinelor din pachet: 1

Numărul pieselor din cutie: 8

Nota :
- În fiecare punguliță se regăsește o singura minifigurină din cele 22
- Produsul se vinde individual.

- Nu se poate alegerea unui anumit model.5+
băiat
0-50


Vârsta 5 - 7 ani, 7 - 8 ani, + 8 aniBucură-te de magie și aventuri cu colecția Harry Potter™ și Fantastic Beasts™ LEGO® Minifigures, având minifigurine exclusive de ediție limitată, și costume și accesorii noi din August 2018, printre care Mantia invizibilă a lui Harry, o Hotoaica aurie, șarpele Nagini al lui Voldemort si Niffler-ul si cufărul lui Newt! Recreează și reimaginează-ți scenele preferate din Animale Fantastice cu Newt Scamander™, Jacob Kowalski, Tina Goldstein™, Queenie Goldstein™ si Credence Barebone™. Apoi călătorește în lumea lui Harry Potter cu Luna Lovegood™, Neville Longbottom™, Cho Chang, Dean Thomas, Lord Voldemort™, Dobby™, Cedric Diggory, Moody Ochi nebun, Profesorul Flitwick, Profesorul Trelawney, Albus Dumbledore ™, Harry Potter in robe de școală, Ron Weasley™ in robe de școală, Hermione Granger™ în robe de școală, Draco Malfoy™, Harry Potter în pijamale și Percival Graves!Fiecare minifigurină fin meșteșugită este dotată cu unul sau mai multe elemente auxiliare, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru etalare. Pe cine vei descoperi în următoarea pungă „misterioasă”?Numărul minifigurinelor din pachet: 1Numărul pieselor din cutie: 8Nota :- În fiecare punguliță se regăsește o singura minifigurină din cele 22- Produsul se vinde individual.- Nu se poate alegerea unui anumit model.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data