delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Avanpostul Pillager (21159)


153.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Lego
Brand: Lego

Aventurile și personajele Minecraft dua buzna în lumea reală cu acest set LEGO Minecraft Avanpostul Pillager 21159. Jucătorii vor găsi aici personaje mult dorite din jocul video acum într-o formă care poate fi ținută în mână – Pillagers și un Golem de Fier.

Noii Pillagers înarmați cu arbalete au luat Golemul de Fier ca prizonier. Vei avea nevoie de toată priceperea, ingeniozitatea și experiența ta ca jucător Minecraft pentru a duce misiunea de salvare la bun sfârșit în rolul cavalerului în zale. Modelul se poate separa în 3 secțiuni reconfigurabile pentru a schimba aventura. Setul include accesorii și funcții, printre care un cort complet echipat, 2 manechine pentru tras cu arcul și o funcție de explozie cu un bloc de dinamită.

  • Copiii se vor distra cu toate noutățile găsite în acest set LEGO Minecraft, ca de exemplu noii Pillagers înarmați cu arbalete. Mai include și o funcție de explodat cușca folosind dinamită, un cort și o zonă de tras cu arcul.
  • Sparge cușca folosind blocul de dinamită pentru a salva Golemul de Fier, apoi învinge trupa de Pillagers! Când bătălia e gata, poți reconstrui setul pentru o nouă aventură!
  • Acest set LEGO Minecraft 21159 este un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru băieții și fetele de 7 ani sau mai mult care vor să găsească noi moduri de a se juca în universul Minecraft.
  • Setul construit măsoară peste 20 cm înălțime, 33 cm lungime și 18 cm lățime.


8+
băiat
151-200


Aventurile și personajele Minecraft dua buzna în lumea reală cu acest set LEGO Minecraft Avanpostul Pillager 21159. Jucătorii vor găsi aici personaje mult dorite din jocul video acum într-o formă care poate fi ținută în mână – Pillagers și un Golem de Fier.Noii Pillagers înarmați cu arbalete au luat Golemul de Fier ca prizonier. Vei avea nevoie de toată priceperea, ingeniozitatea și experiența ta ca jucător Minecraft pentru a duce misiunea de salvare la bun sfârșit în rolul cavalerului în zale. Modelul se poate separa în 3 secțiuni reconfigurabile pentru a schimba aventura. Setul include accesorii și funcții, printre care un cort complet echipat, 2 manechine pentru tras cu arcul și o funcție de explozie cu un bloc de dinamită.Copiii se vor distra cu toate noutățile găsite în acest set LEGO Minecraft, ca de exemplu noii Pillagers înarmați cu arbalete. Mai include și o funcție de explodat cușca folosind dinamită, un cort și o zonă de tras cu arcul.Sparge cușca folosind blocul de dinamită pentru a salva Golemul de Fier, apoi învinge trupa de Pillagers! Când bătălia e gata, poți reconstrui setul pentru o nouă aventură!Acest set LEGO Minecraft 21159 este un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru băieții și fetele de 7 ani sau mai mult care vor să găsească noi moduri de a se juca în universul Minecraft.Setul construit măsoară peste 20 cm înălțime, 33 cm lungime și 18 cm lățime.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data