white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Brio - Locomotivă Brio cu telecomandă (33213)


141.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Brio

Descrierea produsului

Fi în control. Preia controlul cu această locomotiv cu telecomandă de la Brio, producătorul originalelor trenulețe din lemn. Aceasta este locomotiva cu telecomandă ce iți va urma fiecare comanda. Telecomanda unică are funcții pentru mersul înapoi și stop precum și 2 viteze de mers înainte. Apasă butonul pentru lumini și sunete. Trenulețul se poate controla și cu butoanele aflate pe locomotivă.

Adu lumea Brio in secolul 21 și preia controlul total asupra trenulețurilor tale. Cu această locomotivă cu telecomandă ai controlul în vârful degetelor tale. Este foarte ușor de folosit, împinge maneta în față și prinde viteza, trage maneta în spate pentru a merge înapoi. Are doua trepte de viteză pentru înainte. Apasă butoanele galbene pentru a aprinde luminile și pentru a emite sunete realistice de locomotivă. Folosește cuplajele magnetice pentru a trage orice vagon dorești. Locomotiva cu telecomandă, la fel ca toate produsele Brio Railway, este făcută să funcționeze împreuna cu toate celelalte șine și produse Brio Railway precum și cu celelalte branduri de trenulețe din lemn.3+
băiat
101-150


Descrierea produsuluiFi în control. Preia controlul cu această locomotiv cu telecomandă de la Brio, producătorul originalelor trenulețe din lemn. Aceasta este locomotiva cu telecomandă ce iți va urma fiecare comanda. Telecomanda unică are funcții pentru mersul înapoi și stop precum și 2 viteze de mers înainte. Apasă butonul pentru lumini și sunete. Trenulețul se poate controla și cu butoanele aflate pe locomotivă.Adu lumea Brio in secolul 21 și preia controlul total asupra trenulețurilor tale. Cu această locomotivă cu telecomandă ai controlul în vârful degetelor tale. Este foarte ușor de folosit, împinge maneta în față și prinde viteza, trage maneta în spate pentru a merge înapoi. Are doua trepte de viteză pentru înainte. Apasă butoanele galbene pentru a aprinde luminile și pentru a emite sunete realistice de locomotivă. Folosește cuplajele magnetice pentru a trage orice vagon dorești. Locomotiva cu telecomandă, la fel ca toate produsele Brio Railway, este făcută să funcționeze împreuna cu toate celelalte șine și produse Brio Railway precum și cu celelalte branduri de trenulețe din lemn.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data