delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO TECHNIC - Buggy (42101)


51.00 RON

Stoc epuizat

Ai de două ori mai multă distracție și creativitate cu setul LEGO Technic 42101 Buggy. Îl poți reconstrui într-o mașină de curse pentru ca micii ingineri să aibă parte de și mai multe peripeții pe pista de curse. Schemă de culori incendiară, autocolante cu cranii, sistem de direcție și suspensie funcțional, ce mai, dacă vrei o jucărie plină de funcții care va deveni preferata copilului tău, atunci această mașină de jucărie LEGO Technic este alegerea perfectă.

  • Dotat cu suspensie și direcție funcțională, acest set LEGO 42101 creează o provocare de construcție și dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor, folosind imaginația și creativitatea!
  • Designul 2-în-1 înseamnă de două ori mai multe oportunități de construcție! Poți construi modelul Buggy, apoi îl poți reconstrui ca un bolid de curse aerodinamică. Dar distracția nu se oprește aici pentru că o poți recombina cu modelele tale de acasă!
  • Acest set educațional este un cadou LEGO super pentru băieți și fete de la 7 ani în sus.
  • Buggy-ul măsoară peste 13 cm lungime, 7 cm înălțime și 7 cm lățime.
  • Setul include instrucțiuni tipărite pentru modelul principal, plus un PDF online pentru modelul secundar. Setul apare și în aplicația Instructions PLUS, disponibilă gratuit în aplicația LEGO Life.
Ai de două ori mai multă distracție și creativitate cu setul LEGO Technic 42101 Buggy. Îl poți reconstrui într-o mașină de curse pentru ca micii ingineri să aibă parte de și mai multe peripeții pe pista de curse. Schemă de culori incendiară, autocolante cu cranii, sistem de direcție și suspensie funcțional, ce mai, dacă vrei o jucărie plină de funcții care va deveni preferata copilului tău, atunci această mașină de jucărie LEGO Technic este alegerea perfectă.Dotat cu suspensie și direcție funcțională, acest set LEGO 42101 creează o provocare de construcție și dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor, folosind imaginația și creativitatea!Designul 2-în-1 înseamnă de două ori mai multe oportunități de construcție! Poți construi modelul Buggy, apoi îl poți reconstrui ca un bolid de curse aerodinamică. Dar distracția nu se oprește aici pentru că o poți recombina cu modelele tale de acasă!Acest set educațional este un cadou LEGO super pentru băieți și fete de la 7 ani în sus.Buggy-ul măsoară peste 13 cm lungime, 7 cm înălțime și 7 cm lățime.Setul include instrucțiuni tipărite pentru modelul principal, plus un PDF online pentru modelul secundar. Setul apare și în aplicația Instructions PLUS, disponibilă gratuit în aplicația LEGO Life.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data