delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Bűvös kulcsok társasjáték


184.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A Bűvös kulcsok társasjáték a család kedvence! Ki merészkedik beljebb a Kulcsok erdejében, hogy megszerezze a király legkedvesebb emlékeit? Itt a lehetőség, hogy te legyél az igazi kincsvadász!

Ez a varázslatos és gyönyörű játék arra épül, hogy a játékosok kockázatot vállalva próbálják megszerezni az értékes kulcsokat. Ahhoz, hogy még több értékes gyémántot kapjon a játékos, minél messzebbre kell jutnia az úton. De óvakodj, mert ha a kockáid mind álomba merülnek, azonnal véget ér a köröd!

A játék akkor ér véget, amikor egy játékos megszerzi a szükséges számú gyémántot. Ez a menő és szórakoztató társasjáték ideális a 6 éves kortól ajánlott gyerekeknek. Játszható 2-4 játékos részvételével, és mindössze 20-30 percet vesz igénybe.

Próbáld ki a Bűvös kulcsok társasjátékot, és légy te a legügyesebb kincskereső a családban vagy a baráti társaságban!

A Bűvös kulcsok társasjáték a család kedvence! Ki merészkedik beljebb a Kulcsok erdejében, hogy megszerezze a király legkedvesebb emlékeit? Itt a lehetőség, hogy te legyél az igazi kincsvadász!Ez a varázslatos és gyönyörű játék arra épül, hogy a játékosok kockázatot vállalva próbálják megszerezni az értékes kulcsokat. Ahhoz, hogy még több értékes gyémántot kapjon a játékos, minél messzebbre kell jutnia az úton. De óvakodj, mert ha a kockáid mind álomba merülnek, azonnal véget ér a köröd!A játék akkor ér véget, amikor egy játékos megszerzi a szükséges számú gyémántot. Ez a menő és szórakoztató társasjáték ideális a 6 éves kortól ajánlott gyerekeknek. Játszható 2-4 játékos részvételével, és mindössze 20-30 percet vesz igénybe.Próbáld ki a Bűvös kulcsok társasjátékot, és légy te a legügyesebb kincskereső a családban vagy a baráti társaságban!
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás