white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Camion cu racoritoare (41397)


104.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Lego
Brand: Lego

Setul LEGO® Friends 4+ Furgoneta de răcoritoare le oferă copiilor un mod distractiv de a se apuca de construcții LEGO. Aceștia vor putea construi scenarii de joacă pe plajă cu o furgonetă de răcoritoare, un șezlong la umbra unui palmier, doi delfini și două mini-păpuși. Furgoneta este deschisă într-o parte, având un bar de răcoritoare, iar pe acoperiș este decorată cu un ananas imens.

Acest set LEGO 4+ include și o cărămidă de bază specială în formă de șasiu și instrucțiuni simple care îi vor ajuta pe constructorii începători să se apuce rapid de asamblat și să se simtă mândri că au creat un set LEGO pe cont propriu.

- Acest set LEGO 4+ include o furgonetă LEGO viu colorată care este deschisă pe o latură și o plajă LEGO construibilă cu plamier și șezlong.

- Furgoneta cu răcoritoare (41397) include două mini-păpuși - Emma și Andrea - și două figurine delfini.

- Seturile LEGO 4+ includ cărămizi de bază introductive cu ajutorul cărora construcțiile se pot realiza cu ușurință și îi vor ajuta pe cei mici să își dezvolte abilități timpurii și încrederea în sine.

- Măsoară peste 14 cm lungime și este un cadou de joacă perfect pentru preșcolari.

- Setul include un ghid simplu cu pași de construcție, și poate fi construit și folosind ghidul interactiv Instructions Plus din aplicația gratuită LEGO Life!

- Seturile de joacă LEGO® 4+ le oferă copiilor ocazia de a explora o lume plină de personaje preferate din filme și seriale TV și îi ajută să înțeleagă scopul pașilor de construcție și să își dezvolte încrederea în sine.5-12
fată
101-150


Setul LEGO® Friends 4+ Furgoneta de răcoritoare le oferă copiilor un mod distractiv de a se apuca de construcții LEGO. Aceștia vor putea construi scenarii de joacă pe plajă cu o furgonetă de răcoritoare, un șezlong la umbra unui palmier, doi delfini și două mini-păpuși. Furgoneta este deschisă într-o parte, având un bar de răcoritoare, iar pe acoperiș este decorată cu un ananas imens.Acest set LEGO 4+ include și o cărămidă de bază specială în formă de șasiu și instrucțiuni simple care îi vor ajuta pe constructorii începători să se apuce rapid de asamblat și să se simtă mândri că au creat un set LEGO pe cont propriu. - Acest set LEGO 4+ include o furgonetă LEGO viu colorată care este deschisă pe o latură și o plajă LEGO construibilă cu plamier și șezlong.- Furgoneta cu răcoritoare (41397) include două mini-păpuși - Emma și Andrea - și două figurine delfini.- Seturile LEGO 4+ includ cărămizi de bază introductive cu ajutorul cărora construcțiile se pot realiza cu ușurință și îi vor ajuta pe cei mici să își dezvolte abilități timpurii și încrederea în sine.- Măsoară peste 14 cm lungime și este un cadou de joacă perfect pentru preșcolari.- Setul include un ghid simplu cu pași de construcție, și poate fi construit și folosind ghidul interactiv Instructions Plus din aplicația gratuită LEGO Life!- Seturile de joacă LEGO® 4+ le oferă copiilor ocazia de a explora o lume plină de personaje preferate din filme și seriale TV și îi ajută să înțeleagă scopul pașilor de construcție și să își dezvolte încrederea în sine.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data