delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Technic - Camion de curse (42104)


103.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Lego
Brand: Lego

Un camion LEGO pentru copiii care adoră jucăriile de acțiune. Micul tău șofer se va distra de minune construind acest set LEGO Technic 42104. După ce l-ai construit, trage de el înapoi și privește cum o ia la goană!

Acest camion va captiva tinerii fani ai mașinilor. Cu țevi de eșapament imense și o aripă mare în spate, plus uși și capotă articulate, acest set oferă numeroase opțiuni de joacă. Dar mai e ceva! Cu acest model 2-în-1, copiii pot reconstrui camionul într-o mașină de curse, învățând tehnici noi de construcție.

  • Fanii LEGO Technic își vor dezvolta abilitățile de soluționare a problemelor construind acest camion LEGO Technic 42104. Construiește, participă la competiție iar apoi construiește modelul secundar pentru extra distracție!
  • Te așteaptă viteze nebunești cu motorul cu sistem pull-back! Camionul mai este dotat și cu țevi de eșapament mari, o aripă supradimensionată pe spate și o schemă de culori care va atrage priviri!
  • Un cadou grozav pentru copiii cu vârste de la 7 ani în sus, pasionați de mașini si construit.
  • Odată asamblat, camionul măsoară peste 17 cm lungime, 8 cm înălțime și 9 cm lățime.
  • Camionul funcționeză cu ajutorul unui motor de tip pull-back, nu are nevoie de baterii pentru joacă!
  • Instrucțiunile sunt incluse in cutie, așa că poți începe imediat. Varianta digitală Instructions PLUS este disponibilă în aplicația gratuită LEGO Life.


7+
băiat
101-150


Un camion LEGO pentru copiii care adoră jucăriile de acțiune. Micul tău șofer se va distra de minune construind acest set LEGO Technic 42104. După ce l-ai construit, trage de el înapoi și privește cum o ia la goană!Acest camion va captiva tinerii fani ai mașinilor. Cu țevi de eșapament imense și o aripă mare în spate, plus uși și capotă articulate, acest set oferă numeroase opțiuni de joacă. Dar mai e ceva! Cu acest model 2-în-1, copiii pot reconstrui camionul într-o mașină de curse, învățând tehnici noi de construcție.Fanii LEGO Technic își vor dezvolta abilitățile de soluționare a problemelor construind acest camion LEGO Technic 42104. Construiește, participă la competiție iar apoi construiește modelul secundar pentru extra distracție!Te așteaptă viteze nebunești cu motorul cu sistem pull-back! Camionul mai este dotat și cu țevi de eșapament mari, o aripă supradimensionată pe spate și o schemă de culori care va atrage priviri!Un cadou grozav pentru copiii cu vârste de la 7 ani în sus, pasionați de mașini si construit.Odată asamblat, camionul măsoară peste 17 cm lungime, 8 cm înălțime și 9 cm lățime.Camionul funcționeză cu ajutorul unui motor de tip pull-back, nu are nevoie de baterii pentru joacă!Instrucțiunile sunt incluse in cutie, așa că poți începe imediat. Varianta digitală Instructions PLUS este disponibilă în aplicația gratuită LEGO Life.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data