white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Catan telepesei - Kereskedők és Barbárok kiegészítő


163.00 RON

Nincs készleten

Magyar, műanyagfigurás kiegészítő a 2. kiadású Catanhoz, 2-4 főre. Kombinálható az első és a második kiadású magyar alapjátékkal is.

Catan szigetén az élet sosem unalmas. Hogy is lehetne, ha egyik kaland követi a másikat? A partmenti városokat újból megtámadták a barbárok, melyek mindent kifosztanak, ami útjukba esik. Merre vannak a bátor lovagok, akik harcba szállnának a vad seregekkel? Eközben a sziget nyugati részén reggeltől estig folyik az építkezés. A szigeti tanácsnak új palotára van szüksége, és te leszel az, aki a márványt, üveget, homokot és a szükséges szerszámokat szállítani fogod.

Próbálj szerencsét bátran!

A Kereskedők és Barbárok a Catan telepesei társasjáték harmadik kiegészítője. A többi kiegészítőtől független, de kombinálható velük. Öt nagy hadjáratot és az alapjáték számos új variációját tartalmazza, többek közt egy 2 játékosnak szánt változatot.



8+
mind
101-150


Magyar, műanyagfigurás kiegészítő a 2. kiadású Catanhoz, 2-4 főre. Kombinálható az első és a második kiadású magyar alapjátékkal is.Catan szigetén az élet sosem unalmas. Hogy is lehetne, ha egyik kaland követi a másikat? A partmenti városokat újból megtámadták a barbárok, melyek mindent kifosztanak, ami útjukba esik. Merre vannak a bátor lovagok, akik harcba szállnának a vad seregekkel? Eközben a sziget nyugati részén reggeltől estig folyik az építkezés. A szigeti tanácsnak új palotára van szüksége, és te leszel az, aki a márványt, üveget, homokot és a szükséges szerszámokat szállítani fogod. Próbálj szerencsét bátran!A Kereskedők és Barbárok a Catan telepesei társasjáték harmadik kiegészítője. A többi kiegészítőtől független, de kombinálható velük. Öt nagy hadjáratot és az alapjáték számos új variációját tartalmazza, többek közt egy 2 játékosnak szánt változatot.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data