Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Cresa ursilor panda (21158)


102.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego
Brand: Lego

Cunoști vreun jucător sau jucătoare de Minecraft care își dorește foarte mult să petreacă timp cu ursuleții panda pe care îi întâlnește în joc? Ei, bine, acum pot să o facă oricând! Noul set LEGO Minecraft Creșa Urșilor Panda 21158 este cel care îți aduce adorabilii urși în lumea reală.

Copiii cu vârste de la 7 ani în sus își pot continua aventurile Minecraft online în lumea fizică. Poți să îngrijești și să te joci cu puiul de panda, poți pregăti creșa și patul de pe acoperiș unde doarme puiul jucăuș și poți pregăti de mâncare pentru toată lumea. Ai bambus din belșug pentru urși iar Alex tocmai a sosit cu un tort de jucărie delicios!

  • Cele mai drăgălașe animale din Minecraft de până acum! Mama și puiul de urs panda au capete articulate și pot fi puși în picioare sau stând jos. Un ocelot este inclus, bambusul crește peste tot iar Alex a venit în vizită cu un tort.
  • Construiește și interacționează cu propriul tău univers Minecraft. Pătuțul este pregătit la etaj pentru puii obosiți de la atâta joacă, iar Alex e echipată cu un târnăcop de diamant în caz că vrei să cauți aur!
  • Un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru băieții și fetele de 7 ani sau mai mult vor adora să construiască, să se joace, să rearanjeze și să se joace din nou cu acest set LEGO Minecraft versatil.
  • Setul construit măsoară peste 9 cm înălțime, 19 cm lungime și 8 cm lățime.
  • Acest set de joacă îmbunătățește dexteritatea, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor.


7+
băiat
101-150


Cunoști vreun jucător sau jucătoare de Minecraft care își dorește foarte mult să petreacă timp cu ursuleții panda pe care îi întâlnește în joc? Ei, bine, acum pot să o facă oricând! Noul set LEGO Minecraft Creșa Urșilor Panda 21158 este cel care îți aduce adorabilii urși în lumea reală.Copiii cu vârste de la 7 ani în sus își pot continua aventurile Minecraft online în lumea fizică. Poți să îngrijești și să te joci cu puiul de panda, poți pregăti creșa și patul de pe acoperiș unde doarme puiul jucăuș și poți pregăti de mâncare pentru toată lumea. Ai bambus din belșug pentru urși iar Alex tocmai a sosit cu un tort de jucărie delicios!Cele mai drăgălașe animale din Minecraft de până acum! Mama și puiul de urs panda au capete articulate și pot fi puși în picioare sau stând jos. Un ocelot este inclus, bambusul crește peste tot iar Alex a venit în vizită cu un tort.Construiește și interacționează cu propriul tău univers Minecraft. Pătuțul este pregătit la etaj pentru puii obosiți de la atâta joacă, iar Alex e echipată cu un târnăcop de diamant în caz că vrei să cauți aur!Un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru băieții și fetele de 7 ani sau mai mult vor adora să construiască, să se joace, să rearanjeze și să se joace din nou cu acest set LEGO Minecraft versatil.Setul construit măsoară peste 9 cm înălțime, 19 cm lungime și 8 cm lățime.Acest set de joacă îmbunătățește dexteritatea, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data