delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Crystalina kristálytündér - Ametiszt


121.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Baba, barbie

Úgy tartják, hogy a kristályok elősegítik a fizikai, érzelmiés lelki gyógyulást oly módon, hogy pozitív kölcsönhatásba lépnek atest energiamezőjével, csakráival. A Crystalina babák célja, hogymegismertessék a gyerekeket a kristályok ezen varázslatosvilágával.

A Crystalina tündérek számtalan színben ragyognak. Válaszd ki aneked megfelelő aurát, hogy segítségedre legyen egész nap!

A tündérek képesek átadni aurájuk színét más babák és amulettekszámára is, ha eléggé közel tartjuk egymáshoz őket. A tündéreketösszekapcsolva titkos aurákat fedezhetsz fel. Az amuletteket agyermekek nyakláncként is használhatják.

A szett tartalma: Crystalina kristálytündér - Ametiszt, amulett ésholdállvány.

Úgy tartják, hogy a kristályok elősegítik a fizikai, érzelmiés lelki gyógyulást oly módon, hogy pozitív kölcsönhatásba lépnek atest energiamezőjével, csakráival. A Crystalina babák célja, hogymegismertessék a gyerekeket a kristályok ezen varázslatosvilágával.A Crystalina tündérek számtalan színben ragyognak. Válaszd ki aneked megfelelő aurát, hogy segítségedre legyen egész nap!A tündérek képesek átadni aurájuk színét más babák és amulettekszámára is, ha eléggé közel tartjuk egymáshoz őket. A tündéreketösszekapcsolva titkos aurákat fedezhetsz fel. Az amuletteket agyermekek nyakláncként is használhatják.A szett tartalma: Crystalina kristálytündér - Ametiszt, amulett ésholdállvány.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás