Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Cubul de joaca al Emmei (41404)


51.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Lego
Brand: Lego

Fanii LEGO pasionați de fotografie vor adora să își imagineze scenarii de joacă cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Emmei (41404)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Aceștia pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.

Acest cub de joacă al Emmei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.

Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

- Cubul de joacă al Emmei include o mini-păpușă Emma și un animal misterios de jucărie.

- În cub se construiește un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Setul include și accesorii, precum o cameră foto, și autocolante pentru personalizarea construcției.

- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.

- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.5-12
fată
51-100


Fanii LEGO pasionați de fotografie vor adora să își imagineze scenarii de joacă cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Emmei (41404)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Aceștia pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.Acest cub de joacă al Emmei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.- Cubul de joacă al Emmei include o mini-păpușă Emma și un animal misterios de jucărie.- În cub se construiește un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Setul include și accesorii, precum o cameră foto, și autocolante pentru personalizarea construcției.- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data