delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Cubul de joaca al Emmei (41404)


51.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Lego
Brand: Lego

Fanii LEGO pasionați de fotografie vor adora să își imagineze scenarii de joacă cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Emmei (41404)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Aceștia pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.

Acest cub de joacă al Emmei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.

Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

- Cubul de joacă al Emmei include o mini-păpușă Emma și un animal misterios de jucărie.

- În cub se construiește un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Setul include și accesorii, precum o cameră foto, și autocolante pentru personalizarea construcției.

- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.

- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.5-12
fată
51-100


Fanii LEGO pasionați de fotografie vor adora să își imagineze scenarii de joacă cu acest set LEGO® Friends Cubul de joacă al Emmei (41404)! Această jucărie include un cub transparent cu sclipici în interiorul căruia se poate construi un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Aceștia pot fixa aceste jucării pe baza cubului, sau le pot scoate pentru a se juca cu ele afară sau pentru a le integra în alte construcții LEGO.Acest cub de joacă al Emmei conține și un animal misterios ce așteaptă să fie descoperit. Colecționează cele 5 tipuri de cuburi LEGO Friends în care vei gasi câte un animal în diverse culori.Încurajează interesele și pasiunile copiilor cu seturile de construcție LEGO Friends, prin care vor descoperi o lume unde se vor regăsi în personalitățile celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.- Cubul de joacă al Emmei include o mini-păpușă Emma și un animal misterios de jucărie.- În cub se construiește un studio foto și o încăpere unde copiii își pot imagina că pregătesc animalele pentru sesiuni foto. Setul include și accesorii, precum o cameră foto, și autocolante pentru personalizarea construcției.- Această jucărie compactă le permite copiilor să împacheteze construcția în cub și să se joace oriunde ar merge.- Măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, și este un cadou recomandat copiilor cu vârste de peste 6 ani care își doresc să ducă cu ei jucării în călătorii și excursii.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data