delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Dixit 3 - Utazások


89.00 RON

Nincs készleten

Márka: Gémklub

Jean-Louis Roubira 2012-ben megjelent kiegészítése a Dixit party játékhoz 3-6 fő részére.

Mit kapunk a dobozban?

84 kártyalap

A játék menete:

A játék menete hasonlóan zajlik az alapjátékhoz. Vagyis, minden játékos kap hat festményekkel ellátott lapot, és kiválasztják a mesélőt, aki egyben a kezdő játékos. A Mesélő kiválaszt egy kártyát, majd lerakja képpel lefelé. Mond róla egy mondatot, de akár egy kis történetet is kerekíthet. A lényeg, hogy páran kitalálják majd a lapján lévő képet, de ne mindenki. Ez után minden játékos kiválaszt egy lapot a sajátjai közül, és lerakja a mesélő képére szintén képpel lefelé.

A mesélő fogja ezeket, és összekeveri, majd kirakja őket sorra, a többieknek pedig szavazniuk kell, hogy melyik volt a mesélő képe.

Hogyan lehet nyerni?

Az a játékos, aki eltalálta a képet, pontokat kap. Ha senki vagy mindenki eltalálta a helyes megoldást, akkor a mesélőn kívül mindenki, ha csak részben, akkor a mesélő is kap pontot. A végén az nyer, aki először elérte a meghatározott pontmennyiséget.

Végezetül:

A Dixit 3. Utazásokat ajánljuk minden Dixit rajongónak, akik tovább bővítenék kártyakészletüket, és egy új illusztrátor munkáit akarják megismerni. A játék játszható önmagában is, ha eltekintünk a pontozótáblától, így papír+ceruzával felfegyverkezve akár hosszabb utazásokra is magukkal vihetjük, mivel a helyigénye kevés.

  • AJÁNLOTT ÉLETKOR: 8 - 99
  • JÁTÉKOSOK SZÁMA: 3 - 6
  • JÁTÉKIDŐ: 30 - 40 perc


8+
mind
51-100


Jean-Louis Roubira 2012-ben megjelent kiegészítése a Dixit party játékhoz 3-6 fő részére.Mit kapunk a dobozban?84 kártyalap A játék menete:A játék menete hasonlóan zajlik az alapjátékhoz. Vagyis, minden játékos kap hat festményekkel ellátott lapot, és kiválasztják a mesélőt, aki egyben a kezdő játékos. A Mesélő kiválaszt egy kártyát, majd lerakja képpel lefelé. Mond róla egy mondatot, de akár egy kis történetet is kerekíthet. A lényeg, hogy páran kitalálják majd a lapján lévő képet, de ne mindenki. Ez után minden játékos kiválaszt egy lapot a sajátjai közül, és lerakja a mesélő képére szintén képpel lefelé.A mesélő fogja ezeket, és összekeveri, majd kirakja őket sorra, a többieknek pedig szavazniuk kell, hogy melyik volt a mesélő képe.Hogyan lehet nyerni?Az a játékos, aki eltalálta a képet, pontokat kap. Ha senki vagy mindenki eltalálta a helyes megoldást, akkor a mesélőn kívül mindenki, ha csak részben, akkor a mesélő is kap pontot. A végén az nyer, aki először elérte a meghatározott pontmennyiséget.Végezetül:A Dixit 3. Utazásokat ajánljuk minden Dixit rajongónak, akik tovább bővítenék kártyakészletüket, és egy új illusztrátor munkáit akarják megismerni. A játék játszható önmagában is, ha eltekintünk a pontozótáblától, így papír+ceruzával felfegyverkezve akár hosszabb utazásokra is magukkal vihetjük, mivel a helyigénye kevés.AJÁNLOTT ÉLETKOR: 8 - 99JÁTÉKOSOK SZÁMA: 3 - 6JÁTÉKIDŐ: 30 - 40 perc
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data