white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Fisher-Price - Foglalkoztató zebra bébijáték (32832)


57.00 RON


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Márka: Fisher-Price

Remek Fisher-Price foglalkoztató zebra, ami élvezetes időtöltést nyújt a kicsiknek.

A csíkos kicsi zebra, valamint a rajta lévő élénk színű dolgok nagyon könnyen felkeltik a picik érdeklődését, és a sok érdekfeszítő apróság pedig hosszú távon képes is lekötni a figyelmüket.

A rágcsálható fogantyú, a csörgőgyöngyökkel teli forgólabdájával, illetve a függeszkedő pillangó, valamint kereplő játékaival a foglalkoztató zebra igazán jól lefoglalja a picit!

A cuki kis zebra segítségével remekül le tudod foglalni a gyerkőcöt, akinek a játék alatt az érzékelése is nagyszerűen fejlődik!

a Fisher-Price foglalkoztató zebra nagy mértékben fejleszti a motoros képességeket, az érzékelést, illetve a kíváncsiságot is.

Jellemzők:

- Rágcsálható fogantyú

- Csörgő labda

- Foglalkoztató zebra

- Fejlesztő hatású játék

3 hónapos kortól javasolt.0-2
mind
51-100


Remek Fisher-Price foglalkoztató zebra, ami élvezetes időtöltést nyújt a kicsiknek.A csíkos kicsi zebra, valamint a rajta lévő élénk színű dolgok nagyon könnyen felkeltik a picik érdeklődését, és a sok érdekfeszítő apróság pedig hosszú távon képes is lekötni a figyelmüket.A rágcsálható fogantyú, a csörgőgyöngyökkel teli forgólabdájával, illetve a függeszkedő pillangó, valamint kereplő játékaival a foglalkoztató zebra igazán jól lefoglalja a picit!A cuki kis zebra segítségével remekül le tudod foglalni a gyerkőcöt, akinek a játék alatt az érzékelése is nagyszerűen fejlődik!a Fisher-Price foglalkoztató zebra nagy mértékben fejleszti a motoros képességeket, az érzékelést, illetve a kíváncsiságot is.Jellemzők:- Rágcsálható fogantyú- Csörgő labda- Foglalkoztató zebra- Fejlesztő hatású játék3 hónapos kortól javasolt.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data