delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Fisher-Price - Tanuló kutyushugi


249.00 RON

Nincs készleten

A babák imádják ezt a vicces kutyust, aki megtanítja őket hol is a pocak, a kar! Igy a babák első barátja a Fisher Price kutyus lesz!

Fedezzétek fel együtt a világot a Fisher-Price Tanuló kutyussal! A Fisher-Price Tanuló kutyus rózsaszín fülű, piros orrú barátságos plüsskutya, aki azonnal a babák kedvence lesz!

A kutya testrészeit megnyomva a játék megtanítja azok neveit, a színeket, az ABC-t és a formákat is. A kutyus igazodik a baba tudásszintjéhez, többféle szinten tud kommunikálni a babával.

A Fisher-Price Tanuló kutyus 75 különféle hanggal, dallammal és kifejezéssel szórakoztatja a picit, a játék ölelgethető, puha töltéssel készült. A Fisher-Price Tanuló kutyus 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 27 cm.

Korosztály: 6M+

A babák imádják ezt a vicces kutyust, aki megtanítja őket hol is a pocak, a kar! Igy a babák első barátja a Fisher Price kutyus lesz! Fedezzétek fel együtt a világot a Fisher-Price Tanuló kutyussal! A Fisher-Price Tanuló kutyus rózsaszín fülű, piros orrú barátságos plüsskutya, aki azonnal a babák kedvence lesz! A kutya testrészeit megnyomva a játék megtanítja azok neveit, a színeket, az ABC-t és a formákat is. A kutyus igazodik a baba tudásszintjéhez, többféle szinten tud kommunikálni a babával. A Fisher-Price Tanuló kutyus 75 különféle hanggal, dallammal és kifejezéssel szórakoztatja a picit, a játék ölelgethető, puha töltéssel készült. A Fisher-Price Tanuló kutyus 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 27 cm. Korosztály: 6M+
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás