delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Schleich - Gida (S13829)


19.00 RON

Nincs készleten

Márka: Schleich

A kecske és a gida hanghívásokkal ismerik fel egymást, nem pedig megjelenésükről. A kecske a kisgidákat hat hónapos korukig szoptatja, mielőtt elkezdik enni a leveleket és a füvet. Életkorukat fogaik alapján lehet meghatározni.

Méret: 4,9 cm

Aprólékos kézimunkával készített természethű mása az igazi állatnak az állat- és rajzfilmfigurák kifejlesztésére és gyártására szakosodott német Schleich cég terméke. Kis kezekre méretezett, kreativitást és képzelőerőt fejlesztő, kiváló minőségű, biztonságosnak minősített játék.3+
mind
0-50


A kecske és a gida hanghívásokkal ismerik fel egymást, nem pedig megjelenésükről. A kecske a kisgidákat hat hónapos korukig szoptatja, mielőtt elkezdik enni a leveleket és a füvet. Életkorukat fogaik alapján lehet meghatározni. Méret: 4,9 cmAprólékos kézimunkával készített természethű mása az igazi állatnak az állat- és rajzfilmfigurák kifejlesztésére és gyártására szakosodott német Schleich cég terméke. Kis kezekre méretezett, kreativitást és képzelőerőt fejlesztő, kiváló minőségű, biztonságosnak minősített játék.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data