delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Hitster társasjáték


137.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Társasjáték

Hitster társasjáték
Játékosok száma: 2-10 fő
16 éves kortól
Játékidő: 30 perc.
Készíts azonnali bulit a HITSTERrel, az évszázad zenei kártyajátékával!
Hallgassa meg több mint 100 év elképesztő slágereit, felváltva rendezze őket időrendi sorrendbe a zenei idővonalon, és készítse el az utazást a memóriasávon.
Az első játékos, aki összegyűjt 10 találatot, a HITSTER koronája lesz
A HITSTER a tökéletes játék egy estére, sok nevetéssel, énekléssel, tánccal és emlékek megosztásával. Egyszerűen nyissa ki a dobozt, olvassa be a dalkártyát, és hagyja, hogy a zene végezze el a többit, hogy azonnali partit hozzon létre. Mire vársz még?
Hogyan kell játszani
1. Válasszon ki egy zenei kártyát, és olvassa be a QR-kódot az ingyenes Hitster alkalmazással, hogy automatikusan lejátssza a Spotify-ban
2. Találja meg, mikor jelent meg a dal úgy, hogy a zenei idővonal megfelelő pozíciójába helyezi.
3. Fordítsa meg a zenekártyát. Ha helyes, megtartja a zenei kártyát az idővonal felépítéséhez.
Tipp: add hozzá a Hitster tokeneket a keverékhez a még izgalmasabb játék érdekében.
Jellemzők:
A több mint 300 legnagyobb slágerrel a HITSTER azonnali bulit hoz létre mindenki számára… garantáltan!
Mindenkit szeretettel várunk a HITSTER bulira! Szuperkönnyű szabályok és játékbeállítások nélkül, pillanatok alatt beindul a buli. Egyszerűen szkenneljen be egy kártyát az ingyenes Hitster alkalmazással, és a zene automatikusan elindul a Spotify-ban, nem nagyszerű?
A HITSTER az a zenei játék, amelyben nem kell zenei szakértőnek lenned. Egyszerűen tippelje meg, hogy egy dal a zenei idővonalon lévő más dalok előtt vagy után jelent meg. Minél tovább halad az idővonal felépítésében, annál nagyobb kihívást jelent. Növekszik a nyerési esélyed, ha meg tudod nevezni az előadókat és a dalcímeket is.

Hitster társasjátékJátékosok száma: 2-10 fő16 éves kortólJátékidő: 30 perc.Készíts azonnali bulit a HITSTERrel, az évszázad zenei kártyajátékával!Hallgassa meg több mint 100 év elképesztő slágereit, felváltva rendezze őket időrendi sorrendbe a zenei idővonalon, és készítse el az utazást a memóriasávon.Az első játékos, aki összegyűjt 10 találatot, a HITSTER koronája leszA HITSTER a tökéletes játék egy estére, sok nevetéssel, énekléssel, tánccal és emlékek megosztásával. Egyszerűen nyissa ki a dobozt, olvassa be a dalkártyát, és hagyja, hogy a zene végezze el a többit, hogy azonnali partit hozzon létre. Mire vársz még?Hogyan kell játszani1. Válasszon ki egy zenei kártyát, és olvassa be a QR-kódot az ingyenes Hitster alkalmazással, hogy automatikusan lejátssza a Spotify-ban2. Találja meg, mikor jelent meg a dal úgy, hogy a zenei idővonal megfelelő pozíciójába helyezi.3. Fordítsa meg a zenekártyát. Ha helyes, megtartja a zenei kártyát az idővonal felépítéséhez.Tipp: add hozzá a Hitster tokeneket a keverékhez a még izgalmasabb játék érdekében.Jellemzők:A több mint 300 legnagyobb slágerrel a HITSTER azonnali bulit hoz létre mindenki számára… garantáltan!Mindenkit szeretettel várunk a HITSTER bulira! Szuperkönnyű szabályok és játékbeállítások nélkül, pillanatok alatt beindul a buli. Egyszerűen szkenneljen be egy kártyát az ingyenes Hitster alkalmazással, és a zene automatikusan elindul a Spotify-ban, nem nagyszerű?A HITSTER az a zenei játék, amelyben nem kell zenei szakértőnek lenned. Egyszerűen tippelje meg, hogy egy dal a zenei idővonalon lévő más dalok előtt vagy után jelent meg. Minél tovább halad az idővonal felépítésében, annál nagyobb kihívást jelent. Növekszik a nyerési esélyed, ha meg tudod nevezni az előadókat és a dalcímeket is.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás