delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Lego City Sectia de politie 60316


319.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego

Această Secție de poliție LEGO City (60316) este plină de detalii creative, inclusiv o funcție de evadare din celula de închisoare, o curte de exerciții pentru hoți și o zonă pentru antrenat câinii de poliție. Copiii mai primesc în set și o mașină de poliție, un elicopter și o mașină de gunoi pentru hoți, plus o placă de șosea cu care poți conecta setul la alte seturi de joacă. Mai adaugă și cele 5 minifigurine incluse, printre care 3 personaje celebre din serialul TV LEGO City Adventures, și joaca poate să înceapă. 
Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc.
Seturile de joacă LEGO City Police pun copiii în mijlocul acțiunii cu jucării care duc joaca la următorul nivel. Ei pot explora așa lumea prin scenarii de joacă ce redau aspecte ale vieții reale în moduri distractive.

•    Jucărie Secție de poliție LEGO City (60316) – un set plin de inspirație pentru fanii seriei TV LEGO City Adventures.
•    Ce e în cutie? – tot ce îți trebuie pentru a construi o secție de poliție pe 3 niveluri, o mașină de patrulă, un elicopter și o mașină de gunoi, plus o figurină câine și 5 minifigurine, printre care cele 3 personaje LEGO City TV.
•    Detalii și funcții – camionul de gunoi are o furcă de ridicat containere și 2 berbeci pentru a dărâma zidul închisorii. Include și o placă de șosea cu care poți conecta setul la alte seturi de joacă.
•    Un cadou distractiv pentru orice ocazie – această mașină de poliție de jucărie LEGO City e perfectă pentru o zi de naștere, sărbătoare sau oricare altă ocazie pentru copiii cu vârste de la 6 ani în sus.
•    Secția de poliție măsoară peste 27 cm înălțime, 24 cm lungime și 28 cm lățime.
•    Include accesorii LEGO – acest set de joacă include și numeroase accesorii distractive pentru joacă, printre care un walkie-talkie, o cameră și gogoașe.

Această Secție de poliție LEGO City (60316) este plină de detalii creative, inclusiv o funcție de evadare din celula de închisoare, o curte de exerciții pentru hoți și o zonă pentru antrenat câinii de poliție. Copiii mai primesc în set și o mașină de poliție, un elicopter și o mașină de gunoi pentru hoți, plus o placă de șosea cu care poți conecta setul la alte seturi de joacă. Mai adaugă și cele 5 minifigurine incluse, printre care 3 personaje celebre din serialul TV LEGO City Adventures, și joaca poate să înceapă. Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc.Seturile de joacă LEGO City Police pun copiii în mijlocul acțiunii cu jucării care duc joaca la următorul nivel. Ei pot explora așa lumea prin scenarii de joacă ce redau aspecte ale vieții reale în moduri distractive.•    Jucărie Secție de poliție LEGO City (60316) – un set plin de inspirație pentru fanii seriei TV LEGO City Adventures.•    Ce e în cutie? – tot ce îți trebuie pentru a construi o secție de poliție pe 3 niveluri, o mașină de patrulă, un elicopter și o mașină de gunoi, plus o figurină câine și 5 minifigurine, printre care cele 3 personaje LEGO City TV.•    Detalii și funcții – camionul de gunoi are o furcă de ridicat containere și 2 berbeci pentru a dărâma zidul închisorii. Include și o placă de șosea cu care poți conecta setul la alte seturi de joacă.•    Un cadou distractiv pentru orice ocazie – această mașină de poliție de jucărie LEGO City e perfectă pentru o zi de naștere, sărbătoare sau oricare altă ocazie pentru copiii cu vârste de la 6 ani în sus.•    Secția de poliție măsoară peste 27 cm înălțime, 24 cm lungime și 28 cm lățime.•    Include accesorii LEGO – acest set de joacă include și numeroase accesorii distractive pentru joacă, printre care un walkie-talkie, o cameră și gogoașe.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare