Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LEGO Creator - Sárga gyorsasági autó (31046)


104.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Játékok Fiúknak Lego
Márka: Lego

Indulj útnak ezzel a lenyűgöző sportautóval , amelynek remek sárga, fehér és fekete színei, hatalmas spoilerre, alacsony abroncsprofilhoz való, divatos keréktárcsái, nyitható motorházteteje és részletesen kidolgozott motorja van.

Nyisd ki a felfelé nyíló ajtó ka t , ugorj be a kormány mögé, hajtsd le a tetőt és élvezd a napsütést, miközben próbára teszed ezt a bámulatos járművet! Kisteherautóvá vagy homlokrakodóvá is átalakíthatod. Készülj fel az ultra-klassz 3 az 1-ben Gyorsasági autó érkezésére! Ezt a LEGO® Creator Sárga gyorsasági autót (31046) 7 éves kortól ajánljuk.

TermékvonalCreator
Ajánlott korosztály7 - 12
Elemszám222 db


7+
fiú
101-150


Indulj útnak ezzel a lenyűgöző sportautóval , amelynek remek sárga, fehér és fekete színei, hatalmas spoilerre, alacsony abroncsprofilhoz való, divatos keréktárcsái, nyitható motorházteteje és részletesen kidolgozott motorja van. Nyisd ki a felfelé nyíló ajtó ka t , ugorj be a kormány mögé, hajtsd le a tetőt és élvezd a napsütést, miközben próbára teszed ezt a bámulatos járművet! Kisteherautóvá vagy homlokrakodóvá is átalakíthatod. Készülj fel az ultra-klassz 3 az 1-ben Gyorsasági autó érkezésére! Ezt a LEGO® Creator Sárga gyorsasági autót (31046) 7 éves kortól ajánljuk. TermékvonalCreatorAjánlott korosztály7 - 12Elemszám222 db
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data