delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Lego Disney Casuta fermecata din copac (41164)


287.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego
Brand: Lego

Fanii Disney Frozen vor putea construi nenumărate aventuri în pădure cu acest set LEGO® l Disney Frozen II 41164 Căsuța fermecată din copac!

Această căsuță magică construibilă include un dormitor în trunchiul copacului și o sufragerie la etajul superior. Accesul la etajul cu priveliște se face printr-o scară de lemn, iar căsuța are și o tiroliană ce duce spre pădurea fermecată, unde copiii vor putea îngriji cei doi iepurași în căsuța lor mică. Zona de campare și locul de pescuit sunt perfecte pentru a crea povești distractive cu Anna, Olaf și Mattias din Frozen II.

Explorează pădurea și descoperă pietrele mitice într-o călătorie epică și magică. Include trei personaje Disney din Frozen II și trei animale LEGO.6+
fată
251-300


Fanii Disney Frozen vor putea construi nenumărate aventuri în pădure cu acest set LEGO® l Disney Frozen II 41164 Căsuța fermecată din copac!Această căsuță magică construibilă include un dormitor în trunchiul copacului și o sufragerie la etajul superior. Accesul la etajul cu priveliște se face printr-o scară de lemn, iar căsuța are și o tiroliană ce duce spre pădurea fermecată, unde copiii vor putea îngriji cei doi iepurași în căsuța lor mică. Zona de campare și locul de pescuit sunt perfecte pentru a crea povești distractive cu Anna, Olaf și Mattias din Frozen II.Explorează pădurea și descoperă pietrele mitice într-o călătorie epică și magică. Include trei personaje Disney din Frozen II și trei animale LEGO.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare