Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Lego Disney Casuta fermecata din copac (41164)


287.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego
Brand: Lego

Fanii Disney Frozen vor putea construi nenumărate aventuri în pădure cu acest set LEGO® l Disney Frozen II 41164 Căsuța fermecată din copac!

Această căsuță magică construibilă include un dormitor în trunchiul copacului și o sufragerie la etajul superior. Accesul la etajul cu priveliște se face printr-o scară de lemn, iar căsuța are și o tiroliană ce duce spre pădurea fermecată, unde copiii vor putea îngriji cei doi iepurași în căsuța lor mică. Zona de campare și locul de pescuit sunt perfecte pentru a crea povești distractive cu Anna, Olaf și Mattias din Frozen II.

Explorează pădurea și descoperă pietrele mitice într-o călătorie epică și magică. Include trei personaje Disney din Frozen II și trei animale LEGO.6+
fată
251-300


Fanii Disney Frozen vor putea construi nenumărate aventuri în pădure cu acest set LEGO® l Disney Frozen II 41164 Căsuța fermecată din copac!Această căsuță magică construibilă include un dormitor în trunchiul copacului și o sufragerie la etajul superior. Accesul la etajul cu priveliște se face printr-o scară de lemn, iar căsuța are și o tiroliană ce duce spre pădurea fermecată, unde copiii vor putea îngriji cei doi iepurași în căsuța lor mică. Zona de campare și locul de pescuit sunt perfecte pentru a crea povești distractive cu Anna, Olaf și Mattias din Frozen II.Explorează pădurea și descoperă pietrele mitice într-o călătorie epică și magică. Include trei personaje Disney din Frozen II și trei animale LEGO.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data