Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Duplo - Aventura Omului Păianjen cu camionul (10608)


184.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Jucării băieți Lego
Brand: Lego

Ajută-l pe Omul Păianjen de la Marvel să-l împiedice pe Green Goblin să fure banii! Folosește dispozitivul de urmărire și radarul din uluitorul camion al Omului Păianjen pentru a-i găsi ascunzătoarea, apoi pornește la fața locului pentru a pune mâna pe el. Însă fii atent, căci Green Goblin are de gând să se apere aruncând cu dovleci! Unește-ți forțele cu Omul Păianjen pentru a-l captura și închide-l în celula de închisoare sigură din interiorul camionului. Apoi du-l departe și pregătește-te pentru următoarea ta aventură.

Include 2 figurine LEGO® DUPLO®: Omul Păianjen și Green Goblin. Combina cu 10607 Atelierul Omului Păianjen pentru mai multă acțiune pe drum cu Omul Păianjen.

Tip legoDuplo
Vârsta recomandată2 - 5
Număr piese28 buc.
Număr figurine2 buc.


2-4
băiat
151-200


Ajută-l pe Omul Păianjen de la Marvel să-l împiedice pe Green Goblin să fure banii! Folosește dispozitivul de urmărire și radarul din uluitorul camion al Omului Păianjen pentru a-i găsi ascunzătoarea, apoi pornește la fața locului pentru a pune mâna pe el. Însă fii atent, căci Green Goblin are de gând să se apere aruncând cu dovleci! Unește-ți forțele cu Omul Păianjen pentru a-l captura și închide-l în celula de închisoare sigură din interiorul camionului. Apoi du-l departe și pregătește-te pentru următoarea ta aventură. Include 2 figurine LEGO® DUPLO®: Omul Păianjen și Green Goblin. Combina cu 10607 Atelierul Omului Păianjen pentru mai multă acțiune pe drum cu Omul Păianjen. Tip legoDuploVârsta recomandată2 - 5Număr piese28 buc.Număr figurine2 buc.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data