delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LEGO DUPLO Belle bálterme 10960


116.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Lego

A Disney hercegnőket kedvelő 2 éves vagy annál idősebb gyermekek imádni fogják a LEGO DUPLO Disney Belle Bálterem készletet (1960), amellyel újrajátszhatják a Szépség és a Szörnyeteg című Disney-film szeretett jeleneteit.

A kis építőmesterek a Disney varázslatának részesei lesznek, Belle hercegnőt aranyruhába öltöztetik, majd a kastély báltermébe helyezik, ahol ujjaikkal forgathatják a padlón, és táncra perdíthetik barátaival. Ez az építőjáték újrakonfigurálható és újraépíthető, hogy végtelen játék- és fejlődési lehetőséget biztosítson.

A Disney hercegnőket kedvelő 2 éves vagy annál idősebb gyermekek imádni fogják a LEGO DUPLO Disney Belle Bálterem készletet (1960), amellyel újrajátszhatják a Szépség és a Szörnyeteg című Disney-film szeretett jeleneteit.A kis építőmesterek a Disney varázslatának részesei lesznek, Belle hercegnőt aranyruhába öltöztetik, majd a kastély báltermébe helyezik, ahol ujjaikkal forgathatják a padlón, és táncra perdíthetik barátaival. Ez az építőjáték újrakonfigurálható és újraépíthető, hogy végtelen játék- és fejlődési lehetőséget biztosítson.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás