Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Duplo - Prima pasare (10852)


28.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Brand: Lego

Copilașii vor adora să construiască și să reconstruiască acest simpatic autobuz galben pentru distracție nelimitată la condus. Acest set simplu ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine și de construcție, iar cărămizile fereastra decorate cu personaje încurajează joaca pe roluri. Cărămizile LEGO DUPLO sunt concepute special pentru a fi lipsite de risc pentru mânuțele mici. Copilașul tău va adora să vadă în zbor acest simpatic papagal LEGO DUPLO peste tot în cameră! Este ușor de construit și în același timp dezvoltă de timpuriu abilități motrice fine și de construcție. Stimulează-le imaginația și combină cărămizile în diferite moduri pentru a crea tot felul de păsări colorate. Caramizile DUPLO sunt concepute special pentru siguranța mânuțelor mici.

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.3+
toate
0-50


Copilașii vor adora să construiască și să reconstruiască acest simpatic autobuz galben pentru distracție nelimitată la condus. Acest set simplu ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine și de construcție, iar cărămizile fereastra decorate cu personaje încurajează joaca pe roluri. Cărămizile LEGO DUPLO sunt concepute special pentru a fi lipsite de risc pentru mânuțele mici. Copilașul tău va adora să vadă în zbor acest simpatic papagal LEGO DUPLO peste tot în cameră! Este ușor de construit și în același timp dezvoltă de timpuriu abilități motrice fine și de construcție. Stimulează-le imaginația și combină cărămizile în diferite moduri pentru a crea tot felul de păsări colorate. Caramizile DUPLO sunt concepute special pentru siguranța mânuțelor mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data