delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Lego Duplo Sala de bal a lui Belle 10960


116.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego

Copiii de 2 ani sau mai mari care se bucură de Prințese Disney vor adora setul LEGO DUPLO Disney Sala de bal a lui Belle (1960) cu care pot rejuca scene îndrăgite din filmul Disney Frumoasa și Bestia.

Micii constructori vor deveni parte din magia Disney, îmbrăcându-o pe Prințesa Belle în rochia aurie și punând-o în sala de bal a castelului, unde își pot folosi degetele pentru a roti podeaua și a o face astfel să danseze împreună cu prietenii ei Lumiere, Cogsworth și Chip. Această jucărie de construcție poate fi reconfigurată și reconstruită pentru a oferi oportunități nesfârșite pentru joacă și dezvoltare.

Părinții pot participa și ei la momentele speciale din dezvoltarea copiilor lor deoarece jucăriile LEGO DUPLO pun distracția creativă, exprimarea de sine și explorarea distractivă în mâinile copiilor.
 

• O scenă de dans celebră – Copiii pot recrea momente magice din filmul Disney Frumoasa și Bestia cu setul LEGO DUPLO Disney Sala de bal a lui Belle (1960).
• Personaje preferate – Include 4 figurine LEGO DUPLO din îndrăgitul film Disney: Prințesa Belle, Lumiere, Cogsworth și Chip.
• Cadou pentru copii mici – Acest set este o jucărie practică pentru micii prinți și prințese cu vârstele de 2 ani sau mai mult și le permite părinților să se alăture la joacă.
• Multe moduri de joacă – Setul măsoară peste 19 cm înălțime, 12 cm lățime și 10 cm lungime și poate fi reconstruit și reconfigurat pentru a inspira și mai multe moduri de joacă.

Copiii de 2 ani sau mai mari care se bucură de Prințese Disney vor adora setul LEGO DUPLO Disney Sala de bal a lui Belle (1960) cu care pot rejuca scene îndrăgite din filmul Disney Frumoasa și Bestia. Micii constructori vor deveni parte din magia Disney, îmbrăcându-o pe Prințesa Belle în rochia aurie și punând-o în sala de bal a castelului, unde își pot folosi degetele pentru a roti podeaua și a o face astfel să danseze împreună cu prietenii ei Lumiere, Cogsworth și Chip. Această jucărie de construcție poate fi reconfigurată și reconstruită pentru a oferi oportunități nesfârșite pentru joacă și dezvoltare. Părinții pot participa și ei la momentele speciale din dezvoltarea copiilor lor deoarece jucăriile LEGO DUPLO pun distracția creativă, exprimarea de sine și explorarea distractivă în mâinile copiilor.  • O scenă de dans celebră – Copiii pot recrea momente magice din filmul Disney Frumoasa și Bestia cu setul LEGO DUPLO Disney Sala de bal a lui Belle (1960).• Personaje preferate – Include 4 figurine LEGO DUPLO din îndrăgitul film Disney: Prințesa Belle, Lumiere, Cogsworth și Chip.• Cadou pentru copii mici – Acest set este o jucărie practică pentru micii prinți și prințese cu vârstele de 2 ani sau mai mult și le permite părinților să se alăture la joacă.• Multe moduri de joacă – Setul măsoară peste 19 cm înălțime, 12 cm lățime și 10 cm lungime și poate fi reconstruit și reconfigurat pentru a inspira și mai multe moduri de joacă.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare