delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Lego Duplo Tren cu aburi 10874


358.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego

Trenul cu aburi LEGO® DUPLO® (10874 – Steam Train) este acum mai usor de controlat de catre copilul tau si ii ofera si mai multe posibilitati de interactiune. Copiii pot deveni chiar conductorul trenului cu motorul Push & Go – o impingere usoara ori inainte, ori inapoi porneste trenul, care se opreste cand il apuci ferm sau il ridici de pe sina. Ajuta-i sa plaseze cele cinci caramizi colorate cu actiuni pe calea ferata pentru a face trenul sa claxoneze, sa isi aprinda sau stinga farurile, sa realimenteze, sa schimbe directia si sa se opreasca oriunde si-ar dori ei. Cu o gara, o basculanta cu carbuni, doua figurine DUPLO, o figurina animal si o sina de tren simpla, prescolarii se vor putea bucura de o joaca distractiva cu trenuri. Descarca aplicatia optionala pentru a descoperi si mai multe posibilitati de joaca, precum functia de control de la distranta si alte activitati distractive pe care le poti completa alaturi de copilul tau!
 

• Include un mecanic de tren si un copil LEGO® DUPLO®, plus o figurina veverita.
• Setul contine o locomotiva construibila Push & Go cu lumini si sunete, un vagon de pasageri, cinci caramizi cu senzor de culoare, o gara, o basculanta cu carbuni, un copac si 16 sine.
• Printre accesorii se numara o canistra de realimentare, o valiza, paine si o lopata.
• Orice copil poate porni trenul cu o impingere usoara inainte sau inapoi, si il poate opri punand mana ferm pe locomotiva.
• Arata-i copilului tau cum sa plaseze si sa mute cele cinci caramizi colorate cu actiuni, pentru a da instructiuni trenului sa claxoneze, sa isi aprinda luminile, sa realimenteze, sa isi schimbe directia sau sa se opreasca.
• Dezvolta imaginatia si abilitatile timpurii de joaca pe roluri ale copilului tau folosind figurinele LEGO® DUPLO® si creeaza calatorii si aventuri nesfarsite.
• Extinde posibilitatile de joaca ale acestui set LEGO® DUPLO® descarcand aplicatia gratuita cu functie de control de la distanta si activitati distractive.
• Trenul si sinele incluse in acest set sunt compatibile cu colectia copilului tau de trenuri LEGO® DUPLO®.

Trenul cu aburi LEGO® DUPLO® (10874 – Steam Train) este acum mai usor de controlat de catre copilul tau si ii ofera si mai multe posibilitati de interactiune. Copiii pot deveni chiar conductorul trenului cu motorul Push & Go – o impingere usoara ori inainte, ori inapoi porneste trenul, care se opreste cand il apuci ferm sau il ridici de pe sina. Ajuta-i sa plaseze cele cinci caramizi colorate cu actiuni pe calea ferata pentru a face trenul sa claxoneze, sa isi aprinda sau stinga farurile, sa realimenteze, sa schimbe directia si sa se opreasca oriunde si-ar dori ei. Cu o gara, o basculanta cu carbuni, doua figurine DUPLO, o figurina animal si o sina de tren simpla, prescolarii se vor putea bucura de o joaca distractiva cu trenuri. Descarca aplicatia optionala pentru a descoperi si mai multe posibilitati de joaca, precum functia de control de la distranta si alte activitati distractive pe care le poti completa alaturi de copilul tau!  • Include un mecanic de tren si un copil LEGO® DUPLO®, plus o figurina veverita.• Setul contine o locomotiva construibila Push & Go cu lumini si sunete, un vagon de pasageri, cinci caramizi cu senzor de culoare, o gara, o basculanta cu carbuni, un copac si 16 sine.• Printre accesorii se numara o canistra de realimentare, o valiza, paine si o lopata.• Orice copil poate porni trenul cu o impingere usoara inainte sau inapoi, si il poate opri punand mana ferm pe locomotiva.• Arata-i copilului tau cum sa plaseze si sa mute cele cinci caramizi colorate cu actiuni, pentru a da instructiuni trenului sa claxoneze, sa isi aprinda luminile, sa realimenteze, sa isi schimbe directia sau sa se opreasca.• Dezvolta imaginatia si abilitatile timpurii de joaca pe roluri ale copilului tau folosind figurinele LEGO® DUPLO® si creeaza calatorii si aventuri nesfarsite.• Extinde posibilitatile de joaca ale acestui set LEGO® DUPLO® descarcand aplicatia gratuita cu functie de control de la distanta si activitati distractive.• Trenul si sinele incluse in acest set sunt compatibile cu colectia copilului tau de trenuri LEGO® DUPLO®.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare