delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LEGO Friends - Heartlake partikellék bolt (41132)


211.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Játékok Lányoknak Lego
Márka: Lego

Stephanie Party shopja, teli van megannyi színes csodával. Ha valaki céltudatosan megy be, akkor sem tud ellenállni a csábításnak, hogy valamivel még kiegészítse a bevásárló listáján szereplő termékeket. Ha csak nézelődni térnek be a barátok? Egészen biztosan nem távoznak üres kézzel. A parti kellék bolt kasszájánál Laurie várja a fizetőket.

A legnépszerűbb termékek közé a héliummal töltött színes lufik tartoznak. Szép dísze lehet bármelyik bulinak, és a csoki szökőkút is egyre menőbb kellékei az összejöveteleknek. A következő partira vajon mit vesznek innen?Egészítsd ki ezt a szettet a többi LEGO Friends játékkal a szerepjáték élményének fokozásáért. A benne lévő elemek kompatibilisek a többi LEGO Friends csomag elemeivel.

Lego elemek száma: 176 db

Tartalom:

- 1-1 db Stephanie és Laurie karakter figura

- Party bolt

- kiegésztők

Méret: cm
Gyártó: LEGO
Ajánlott: 6 éves kortól

TermékvonalFriends
Ajánlott korosztály6 - 12
Elemszám176 db
Figurák száma2 db


6+
lány
201-250


Stephanie Party shopja, teli van megannyi színes csodával. Ha valaki céltudatosan megy be, akkor sem tud ellenállni a csábításnak, hogy valamivel még kiegészítse a bevásárló listáján szereplő termékeket. Ha csak nézelődni térnek be a barátok? Egészen biztosan nem távoznak üres kézzel. A parti kellék bolt kasszájánál Laurie várja a fizetőket. A legnépszerűbb termékek közé a héliummal töltött színes lufik tartoznak. Szép dísze lehet bármelyik bulinak, és a csoki szökőkút is egyre menőbb kellékei az összejöveteleknek. A következő partira vajon mit vesznek innen?Egészítsd ki ezt a szettet a többi LEGO Friends játékkal a szerepjáték élményének fokozásáért. A benne lévő elemek kompatibilisek a többi LEGO Friends csomag elemeivel. Lego elemek száma: 176 db Tartalom: - 1-1 db Stephanie és Laurie karakter figura - Party bolt - kiegésztők Méret: cm Gyártó: LEGO Ajánlott: 6 éves kortól TermékvonalFriendsAjánlott korosztály6 - 12Elemszám176 dbFigurák száma2 db
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data