delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO FRIENDS Spitalul din Heartlake (41394)


305.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Lego
Brand: Lego

Setul de joacă 41394 Spitalul orașului Heartlake îi va învăța pe copii importanța de a îngriji pe cineva, în timp ce aceștia joacă rolul unui doctor, unui pacient sau conduc o ambulanță. Este cel mai potrivit cadou pentru copiii de peste 6 ani, care vor adora să își imagineze scenarii în sala de așteptare a spitalului, consultații medicale sau scenarii în sala de recuperare și în grădina de pe acoperiș.

Joaca creativă este inspirată cu ajutorul echipamentului medical construibil și al accesoriilor care includ pansamente, un stetoscop, o seringă și un termometru, plus cu ajutorul celor 3 mini-păpuși – personajele LEGO Friends Emma, Ethan și Dr. Maria. Imaginează-ți noi posibilități de joacă cu ambulanța de jucărie și transportă-l pe Ethan rănit la spital. Setul mai include o targă și un scaun cu rotile.

Seturile de construcție LEGO Friends sunt jucăriile perfecte care îi încurajează pe copii să își exploreze interesele cu ajutorul celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.6+
fată
300 +


Setul de joacă 41394 Spitalul orașului Heartlake îi va învăța pe copii importanța de a îngriji pe cineva, în timp ce aceștia joacă rolul unui doctor, unui pacient sau conduc o ambulanță. Este cel mai potrivit cadou pentru copiii de peste 6 ani, care vor adora să își imagineze scenarii în sala de așteptare a spitalului, consultații medicale sau scenarii în sala de recuperare și în grădina de pe acoperiș.Joaca creativă este inspirată cu ajutorul echipamentului medical construibil și al accesoriilor care includ pansamente, un stetoscop, o seringă și un termometru, plus cu ajutorul celor 3 mini-păpuși – personajele LEGO Friends Emma, Ethan și Dr. Maria. Imaginează-ți noi posibilități de joacă cu ambulanța de jucărie și transportă-l pe Ethan rănit la spital. Setul mai include o targă și un scaun cu rotile.Seturile de construcție LEGO Friends sunt jucăriile perfecte care îi încurajează pe copii să își exploreze interesele cu ajutorul celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data