white truck icon Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Minecraft - Insula ciupercilor (21129)


103.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Lego Lego

Ia busola, sări în barcă și pornește în noi și palpitante aventuri Minecraft. Descoperă îndepărtată, viu colorată Insula a Ciupercilor, completată cu ciuperci imense roșii și maro. Folosește tarnacopul pentru a extrage resurse valoroase, meșterește și creează la masă de crafting și cultiva recolte esențiale și grâu pentru mooshroom și puiul său.
Însă atenție la acel Creeper exploziv ce se ascunde pe insulă!


Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani.

Tip legoMinecraft
Vârsta recomandată8+
Număr piese247 buc.
Număr figurine1 buc.


8-16
băiat
101-150


Ia busola, sări în barcă și pornește în noi și palpitante aventuri Minecraft. Descoperă îndepărtată, viu colorată Insula a Ciupercilor, completată cu ciuperci imense roșii și maro. Folosește tarnacopul pentru a extrage resurse valoroase, meșterește și creează la masă de crafting și cultiva recolte esențiale și grâu pentru mooshroom și puiul său. Însă atenție la acel Creeper exploziv ce se ascunde pe insulă! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Tip legoMinecraftVârsta recomandată8+Număr piese247 buc.Număr figurine1 buc.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data