Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Ninjago - Dragonul maestrului Wu (70734)


305.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: Jucării băieți Lego
Brand: Lego

Apără lama Aero de Maestrul Arcului Soul Archer și armata lui de fantome cu Dragonul Maestru Wu! Ferește-te de discurile fantomelor lansate din ricșa posedată și ripostează cu rachetele cu propulsie ale fermei de ceai. Atenție la Skreemerul care are un flacon cu otrava de fantomă și încearcă să-l transforme pe Cole într-o fantomă. Ninja Fantome au nevoie de lama Aero pentru a-și îndeplini planul malefic, așa că folosește-ți toate abilitățile de Ninja pentru a o apăra!


Include 5 minifigurine cu elemente de arme asortate și accesorii: Maestrul Wu, Cole, Maestrul Arcului Soul Archer, Războinicul Fantoma Pitch și Ninja Fantoma Hackler.

Tip legoNinjago
Vârsta recomandată8 - 14
Număr piese575 buc.
Număr figurine5 buc.


8-14
băiat
300 +


Apără lama Aero de Maestrul Arcului Soul Archer și armata lui de fantome cu Dragonul Maestru Wu! Ferește-te de discurile fantomelor lansate din ricșa posedată și ripostează cu rachetele cu propulsie ale fermei de ceai. Atenție la Skreemerul care are un flacon cu otrava de fantomă și încearcă să-l transforme pe Cole într-o fantomă. Ninja Fantome au nevoie de lama Aero pentru a-și îndeplini planul malefic, așa că folosește-ți toate abilitățile de Ninja pentru a o apăra! Include 5 minifigurine cu elemente de arme asortate și accesorii: Maestrul Wu, Cole, Maestrul Arcului Soul Archer, Războinicul Fantoma Pitch și Ninja Fantoma Hackler. Tip legoNinjagoVârsta recomandată8 - 14Număr piese575 buc.Număr figurine5 buc.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data