Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LEGO Ninjago - Spinjitzu kiképzés (70606)


53.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Játékok Fiúknak Lego
Márka: Lego

A Spinjitzu igazi művészet. Olyan harcmodor, amelynek elsajátításában Kai és Zane nagy segítségedre lehet, ők a mesterei. Most lehetőség van egy jól felszerelt dodzsóban gyakorolni. Van ott minden, amire szükség lehet: bot a falon, katana a fegyvertartó állványon, Garmadon harci bábu. Az akrobatikus mozdulatokat a tanítóktól lesheted el. Gyakorolj sokat, mert a küzdelemre bármikor sor kerülhet.

Elevenítsd fel a Ninjago film jeleneteit a Lego Ninjago Spinjitzu kiképzés üldözés játékszettel, játszd el az ott látottakat, vagy találj ki új történeteket!

Vond be a játékba a már meglévő Lego Ninjago játékkészleteiddel, hogy a szerepjáték még komplexebb élményt nyújtson.

TermékvonalNinjago
Ajánlott korosztály6 - 14
Elemszám109 db
Figurák száma2 db


6+
fiú
51-100


A Spinjitzu igazi művészet. Olyan harcmodor, amelynek elsajátításában Kai és Zane nagy segítségedre lehet, ők a mesterei. Most lehetőség van egy jól felszerelt dodzsóban gyakorolni. Van ott minden, amire szükség lehet: bot a falon, katana a fegyvertartó állványon, Garmadon harci bábu. Az akrobatikus mozdulatokat a tanítóktól lesheted el. Gyakorolj sokat, mert a küzdelemre bármikor sor kerülhet. Elevenítsd fel a Ninjago film jeleneteit a Lego Ninjago Spinjitzu kiképzés üldözés játékszettel, játszd el az ott látottakat, vagy találj ki új történeteket! Vond be a játékba a már meglévő Lego Ninjago játékkészleteiddel, hogy a szerepjáték még komplexebb élményt nyújtson. TermékvonalNinjagoAjánlott korosztály6 - 14Elemszám109 dbFigurák száma2 db
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data