delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Speed Champions - Ford Fiesta M-Sport WRC (75885)


83.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Lego

75885 - LEGO Speed Champions Ford Fiesta M-Sport WRC:Condu Fiesta M-Sport WRC spre victorie! Expune și participă la curse cu o versiune construibilă LEGO®, Speed Champions a mașinii Fiesta M-Sport WRC (75885 - Ford Fiesta M-Sport WRC), dotată cu o cabină pentru o minifigurină, parbriz detașabil, două capote interschimbabile - care includ o capotă cu elemente de lumină de reflectoare pentru scenarii de curse pe timp de noapte, și decorată cu detalii autentice. Această jucărie grozavă include o minifigurină.

- Include șoferul de curse al mașinii Ford M-Sport.

- Mașina construibilă și pregatită de curse Ford Fiesta M-Sport WRC este dotată cu o cabină pentru o minifigurină cu parbriz detașabil, două capote interschimbabile - care includ o capotă cu elemente de lumină de reflectoare pentru scenarii de curse pe timp de noapte, roți cu anvelope de cauciuc, elemente trasparente de lumină, și decorată cu detalii autentice, culori specifice și autocolante de competiție.

- Îndepărtează parbrizul pentru a așeza minifigurina în mașină.

- În set este inclusă și casca șoferului de curse.

- Ford Fiesta M-Sport WRC măsoară peste 6 cm înălțime, 6 cm lățime și 13 cm lungime.

- Capota alternativă măsoară peste 5 cm înălțime și sub 1 cm lățime si 2 cm lungime.

AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.

Tip legoSpeed Champions
Vârsta recomandată7 - 14
Număr piese203 buc.
Număr figurine1 buc.
75885 - LEGO Speed Champions Ford Fiesta M-Sport WRC:Condu Fiesta M-Sport WRC spre victorie! Expune și participă la curse cu o versiune construibilă LEGO®, Speed Champions a mașinii Fiesta M-Sport WRC (75885 - Ford Fiesta M-Sport WRC), dotată cu o cabină pentru o minifigurină, parbriz detașabil, două capote interschimbabile - care includ o capotă cu elemente de lumină de reflectoare pentru scenarii de curse pe timp de noapte, și decorată cu detalii autentice. Această jucărie grozavă include o minifigurină.- Include șoferul de curse al mașinii Ford M-Sport. - Mașina construibilă și pregatită de curse Ford Fiesta M-Sport WRC este dotată cu o cabină pentru o minifigurină cu parbriz detașabil, două capote interschimbabile - care includ o capotă cu elemente de lumină de reflectoare pentru scenarii de curse pe timp de noapte, roți cu anvelope de cauciuc, elemente trasparente de lumină, și decorată cu detalii autentice, culori specifice și autocolante de competiție. - Îndepărtează parbrizul pentru a așeza minifigurina în mașină. - În set este inclusă și casca șoferului de curse. - Ford Fiesta M-Sport WRC măsoară peste 6 cm înălțime, 6 cm lățime și 13 cm lungime. - Capota alternativă măsoară peste 5 cm înălțime și sub 1 cm lățime si 2 cm lungime. AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. Tip legoSpeed ChampionsVârsta recomandată7 - 14Număr piese203 buc.Număr figurine1 buc.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data