delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

LEGO Speed Champions - Mercedes-AMG GT3 (75877)


77.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Lego

Personalizează teribila AMG GT3 pentru a concura la curse!
Atașează spintecatorul frontal și aripa posterioară reglabilă pentru modul de curse, vezi roțile cu jante galbene grozave și finisaje negre, și fă verificările finale cu cheia fixa. Apoi pune pilotul în Mercedes-AMG GT3 LEGO® Speed Champions, înlocuiește parbrizul și pleacă în tromba. După ce cursa este câștigată, trece mașina în mod de drum pentru o călătorie lina spre casă!

Numărul pieselor din cutie: 196
Numărul minifigurinelor din set: 1
Vârsta recomandată: 7 - 14 ani

Cele mai renumite modele și circuite de mașini vin cu cele mai tari seturi LEGO® pentru ca primul loc să fie câștigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteză și aventurează-te în curse pline de adrenalină cu seturile LEGO® Speed Champions!



7-14
băiat
51-100


Personalizează teribila AMG GT3 pentru a concura la curse!Atașează spintecatorul frontal și aripa posterioară reglabilă pentru modul de curse, vezi roțile cu jante galbene grozave și finisaje negre, și fă verificările finale cu cheia fixa. Apoi pune pilotul în Mercedes-AMG GT3 LEGO® Speed Champions, înlocuiește parbrizul și pleacă în tromba. După ce cursa este câștigată, trece mașina în mod de drum pentru o călătorie lina spre casă!Numărul pieselor din cutie: 196Numărul minifigurinelor din set: 1Vârsta recomandată: 7 - 14 aniCele mai renumite modele și circuite de mașini vin cu cele mai tari seturi LEGO® pentru ca primul loc să fie câștigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteză și aventurează-te în curse pline de adrenalină cu seturile LEGO® Speed Champions!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data