delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LOGICO Primo - Első logikai játékom (1241)


30.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Márka: Logico

A LOGICO PRIMO 1241 Első logikai játékom feladatfüzet 4 éves kortól ajánlott.

Az Első logikai játékom az alábbi feladattípusokat tartalmazza: Képrészletek, összetartozó tárgyak, egyforma képek keresése, hiányos képek kiegészítése

Tartalom:

1. Képrészletek felismerése - gyümölcsök
2. Összetartozó tárgyak - játékok
3. Hiányos képek kiegészítése - ablakok
4. Egyforma képek keresése - madarak

5. Képrészletek felismerése - állatok
6. Összetartozó tárgyak - útközben
7. Hiányos képek kiegészítése - ajándékok
8. Egyforma képek keresése - halak

9. Képrészletek felismerése - állatok
10. Összetartozó tárgyak - otthon
11. Hiányos képek kiegészítése - vízimadarak
12. Egyforma képek keresése - pillangók

13. Képrészletek felismerése - virágok
14. Összetartozó tárgyak - otthon
15. Hiányos képek kiegészítése - játékok
16. Egyforma képek keresése - törpék

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt.
A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak.
A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. A kártyák hátoldalán tudják ellenőrizni a megoldásaikat a gyermekek.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

A PRIMO nyelvi fejlesztő programmá is válhat játékos módon, és szinte észrevétlenül. A gyerekek egymással beszédbe elegyedhetnek, amikor példa kérdésekkel adják tovább a keretet, pl: Mit vesz fel Panni? a következő gyermek megválaszolja, a színes korongot a megfelelő helyre tolja és a keretet egy új kérdéssel tovább adja.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

Utazás alkalmával hasznos útitársa a kisgyermeknek.
Mérete: 17x23 cm4+
mind
0-50


A LOGICO PRIMO 1241 Első logikai játékom feladatfüzet 4 éves kortól ajánlott.Az Első logikai játékom az alábbi feladattípusokat tartalmazza: Képrészletek, összetartozó tárgyak, egyforma képek keresése, hiányos képek kiegészítéseTartalom:1. Képrészletek felismerése - gyümölcsök2. Összetartozó tárgyak - játékok3. Hiányos képek kiegészítése - ablakok4. Egyforma képek keresése - madarak5. Képrészletek felismerése - állatok6. Összetartozó tárgyak - útközben7. Hiányos képek kiegészítése - ajándékok8. Egyforma képek keresése - halak9. Képrészletek felismerése - állatok10. Összetartozó tárgyak - otthon11. Hiányos képek kiegészítése - vízimadarak12. Egyforma képek keresése - pillangók13. Képrészletek felismerése - virágok14. Összetartozó tárgyak - otthon15. Hiányos képek kiegészítése - játékok16. Egyforma képek keresése - törpékA kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. A kártyák hátoldalán tudják ellenőrizni a megoldásaikat a gyermekek.A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. A PRIMO nyelvi fejlesztő programmá is válhat játékos módon, és szinte észrevétlenül. A gyerekek egymással beszédbe elegyedhetnek, amikor példa kérdésekkel adják tovább a keretet, pl: Mit vesz fel Panni? a következő gyermek megválaszolja, a színes korongot a megfelelő helyre tolja és a keretet egy új kérdéssel tovább adja. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.Utazás alkalmával hasznos útitársa a kisgyermeknek.Mérete: 17x23 cm
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data