delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

LOGICO Primo - Mennyiségek és számok (1237)


28.00 RON

Nincs készleten

Márka: Logico

A LOGICO PRIMO 1237 Mennyiségek és számok feladatfüzet 5 éves kortól ajánlott.

A Mennyiségek és számok az alábbi feladattípusokat tartalmazza: Mennyiségek és számok hozzárendelése (1-6-ig), számsorok, képsorok

Tartalom:

1. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)
2. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)
3. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)
4. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)

5. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)
6. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)
7. Számlálás - egér
8. Számlálás - virágok

9. Számsorok (számolás 1-től 10-ig)
10. Számsorok (számolás 1-től 10-ig)
11. Képsorok - egér
12. Képsorok - kacsa

13. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése
14. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése
15. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése
16. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem-kéz koordinációt.
A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak.
A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. A kártyák hátoldalán tudják ellenőrizni a megoldásaikat a gyermekek.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

A PRIMO nyelvi fejlesztő programmá is válhat játékos módon, és szinte észrevétlenül. A gyerekek egymással beszédbe elegyedhetnek, amikor példakérdésekkel adják tovább a keretet, pl: Mit vesz fel Panni? a következő gyermek megválaszolja, a színes korongot a megfelelő helyre tolja és a keretet egy új kérdéssel tovább adja.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

Utazás alkalmával hasznos útitársa a kisgyermeknek.
Mérete: 17x23 cm5+
mind
0-50


A LOGICO PRIMO 1237 Mennyiségek és számok feladatfüzet 5 éves kortól ajánlott.A Mennyiségek és számok az alábbi feladattípusokat tartalmazza: Mennyiségek és számok hozzárendelése (1-6-ig), számsorok, képsorokTartalom:1. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)2. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)3. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)4. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)5. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (1-től 6-ig)6. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése (5-től 10-ig)7. Számlálás - egér8. Számlálás - virágok9. Számsorok (számolás 1-től 10-ig)10. Számsorok (számolás 1-től 10-ig)11. Képsorok - egér12. Képsorok - kacsa13. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése14. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése15. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése 16. Mennyiségek felismerése és számok hozzárendelése A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem-kéz koordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. A kártyák hátoldalán tudják ellenőrizni a megoldásaikat a gyermekek.A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. A PRIMO nyelvi fejlesztő programmá is válhat játékos módon, és szinte észrevétlenül. A gyerekek egymással beszédbe elegyedhetnek, amikor példakérdésekkel adják tovább a keretet, pl: Mit vesz fel Panni? a következő gyermek megválaszolja, a színes korongot a megfelelő helyre tolja és a keretet egy új kérdéssel tovább adja. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.Utazás alkalmával hasznos útitársa a kisgyermeknek.Mérete: 17x23 cm
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data