delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Schleich - Lóistálló, lovakkal és kellékekkel (S42195)


566.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Állatszett
Márka: Schleich

Sarah épp most érkezett vissza Maya-val, musztáng kancájával. Csodálatos út volt, és az új nyereg is tökéletes. Most megtisztítja Maya-t, megkeféli a szőrét és megeteti. Ezután Sarah gyorsan megöleli a kis musztáng csikót. Egy csodálatos nap az istállóban!

Jellemzői: A tető eltávolítható, nyitott istállóvá alakítható - Mozgatható ajtók és tetőablakok - Állványok, vályúk és nyeregtartók - Aranyos virágládákkal - Számos játszható funkcióval - Minőségi műanyagból készült, az összeszereléshez nem szükséges egyéb eszköz.3+
mind
300 +


Sarah épp most érkezett vissza Maya-val, musztáng kancájával. Csodálatos út volt, és az új nyereg is tökéletes. Most megtisztítja Maya-t, megkeféli a szőrét és megeteti. Ezután Sarah gyorsan megöleli a kis musztáng csikót. Egy csodálatos nap az istállóban!Jellemzői: A tető eltávolítható, nyitott istállóvá alakítható - Mozgatható ajtók és tetőablakok - Állványok, vályúk és nyeregtartók - Aranyos virágládákkal - Számos játszható funkcióval - Minőségi műanyagból készült, az összeszereléshez nem szükséges egyéb eszköz.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás