delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Maradj otthon társasjáték


135.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Kategóriák: Társasjáték
Márka: Divány

A maradjotthon egy igazán egyszerű és meglehetősen lendületes party társas, ami kicsik és nagyok számára egyaránt remek szórakozási lehetőséget kínál. Ahogy a nevéből is sejthető, a játékot a COVID-19 hívta életre. Eredetileg egy szentendrei tanárnő, Lenhardtné Kwaysser Fatime, a 2020. évi Szupertanár díj nyertese találta ki a társasjátékot a karantén idején saját osztálya részére, majd a játék a pomázi Kard és Korona Kiadó közreműködésével nőtt túl az iskola falain.
Ez a kreatív családi társasjáték azzal a céllal jött létre, hogy egy kis humorral tegye könnyedebbé a pandémiát, illetve a lezárásokat. A játék alapjai egyszerűek, ezért akár már 6 éves kortól is játszható.
Remek kikapcsolódási lehetőség az egész családnak, nem csak karanténban. Gyűjtsetek 19 pontot, legyen nálatok maszk és kézfertőtlenítő, tapasztaljátok meg hogyan tudtok alkalmazkodni a pillanatról pillanatra változó körülményekhez és hogyan tudjátok összehangolni egyéni érdekeiteket a közösségi érdekekkel!

A maradjotthon egy igazán egyszerű és meglehetősen lendületes party társas, ami kicsik és nagyok számára egyaránt remek szórakozási lehetőséget kínál. Ahogy a nevéből is sejthető, a játékot a COVID-19 hívta életre. Eredetileg egy szentendrei tanárnő, Lenhardtné Kwaysser Fatime, a 2020. évi Szupertanár díj nyertese találta ki a társasjátékot a karantén idején saját osztálya részére, majd a játék a pomázi Kard és Korona Kiadó közreműködésével nőtt túl az iskola falain.Ez a kreatív családi társasjáték azzal a céllal jött létre, hogy egy kis humorral tegye könnyedebbé a pandémiát, illetve a lezárásokat. A játék alapjai egyszerűek, ezért akár már 6 éves kortól is játszható.Remek kikapcsolódási lehetőség az egész családnak, nem csak karanténban. Gyűjtsetek 19 pontot, legyen nálatok maszk és kézfertőtlenítő, tapasztaljátok meg hogyan tudtok alkalmazkodni a pillanatról pillanatra változó körülményekhez és hogyan tudjátok összehangolni egyéni érdekeiteket a közösségi érdekekkel!
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás