delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Schleich - Mobil állatorvos Hannoveri csikóval (S42370)


235.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: Állatszett
Márka: Schleich

Az állatorvos a lehető leggyorsabban vezet a sürgősségi veszélyhelyzethez: egy hannoveri csikót megsérült! Megvizsgálja az állatot a mobil röntgengépen, amelyet az autó tágas csomagtartójában szállított. Hogy megbizonyosodjon róla, hogy a csikó gyorsan újra javul, injekciót ad neki orvosi táskájából, és feljegyzi a diagnózisát a laptopján.

  • A tető és az oldalfal szabadon behajtható az optimális lejátszhatóság érdekében!
  • A Horse Club lódoboz csatlakoztatható a mobil állatorvókocsihoz!
  • Ajtók nyitva és zárva!
  • Az állatorvos mozgatható karokkal rendelkezik, és egyedi tartozékokat tarthat
  • Tartalom: 1 x kocsi, 1 db vetőmag, 1 db hannoveri csikó, 1 db orvosi táska, 1 db sztetoszkóp, 1 db fecskendő, 1 db gyógyszeres üveg, 1 x laptop, 1 x röntgengép, 1 x kötés, lila, 1 db halász, 1 db alma, zöld, 1 db asztal, 1 x szék, 1 db vényköteles betét, 1 db öntapadós matrica, 1 db öntapadó lap, 1 db összeszerelési útmutató.


5-12
lány
201-250


Az állatorvos a lehető leggyorsabban vezet a sürgősségi veszélyhelyzethez: egy hannoveri csikót megsérült! Megvizsgálja az állatot a mobil röntgengépen, amelyet az autó tágas csomagtartójában szállított. Hogy megbizonyosodjon róla, hogy a csikó gyorsan újra javul, injekciót ad neki orvosi táskájából, és feljegyzi a diagnózisát a laptopján.A tető és az oldalfal szabadon behajtható az optimális lejátszhatóság érdekében!A Horse Club lódoboz csatlakoztatható a mobil állatorvókocsihoz!Ajtók nyitva és zárva!Az állatorvos mozgatható karokkal rendelkezik, és egyedi tartozékokat tarthatTartalom: 1 x kocsi, 1 db vetőmag, 1 db hannoveri csikó, 1 db orvosi táska, 1 db sztetoszkóp, 1 db fecskendő, 1 db gyógyszeres üveg, 1 x laptop, 1 x röntgengép, 1 x kötés, lila, 1 db halász, 1 db alma, zöld, 1 db asztal, 1 x szék, 1 db vényköteles betét, 1 db öntapadós matrica, 1 db öntapadó lap, 1 db összeszerelési útmutató.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data