white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Monopoly társasjáték - Trónok Harca


260.00 RON

Nincs készleten

A Trónok Harca Monopoly a klasszikus Monopoly társasjáték új hangulatú, magyar nyelvű kiadása, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), valamint az abból készült népszerű HBO filmsorozat által bemutatott világba vezet el bennünket. Igényes kivitelezésű társasjáték, egyedi külsejű figurákkal, birtoklevelekkel, eseménykártyákkal, táblával és játékpénzekkel.

Szabályai könnyen érthetőek, és remek szórakozást nyújtanak 2-6 játékos számára.

A társasjáték tartalma: Játéktábla, 6 Játékos jelzőbábu, 28 Birtoklevél, 16 Valar Morghulis kártya, 16 Vastrón kártya, 2 dobókocka, 32 Falu jelző, 12 Erőd jelző, 1 csomag Trónok Harca játékpénz, Szabálykönyv.

Mi nem változott az eredeti Monopoly játékhoz képest?

  • A játék célja és szabályai.
  • Birtok kártyák: az értékek pontosan megegyeznek az eredeti Monopoly-ban látható értékekkel.
  • A négy sarok is változatlan maradt (ehhez a Monopoly jogtulajdonosa nem enged senkit hozzányúlni).
  • És természetesen a győzelemhez vezető út is: Az nyer, aki egyedüliként játékban marad, miután a többi játékos csődbe ment.

És mi változott?

  • A táblán található mezők, valamint a hozzájuk tartozó Birtoklevelek a Trónok Harca világában található Birtokokat és helyszíneket jelképeznek.
  • A hagyományos vasút mezőket immár a Házak helyettesítik: Baratheon, Targaryen, Stark és Lannister.
  • A szolgáltatói mezők pedig A Vörös Pusztaság és A Fal lettek.
  • A Falu és Erőd jelzők az eredeti Monopoly-ban található Házakat és Hoteleket helyettesítik.


8+
mind
251-300


A Trónok Harca Monopoly a klasszikus Monopoly társasjáték új hangulatú, magyar nyelvű kiadása, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), valamint az abból készült népszerű HBO filmsorozat által bemutatott világba vezet el bennünket. Igényes kivitelezésű társasjáték, egyedi külsejű figurákkal, birtoklevelekkel, eseménykártyákkal, táblával és játékpénzekkel.Szabályai könnyen érthetőek, és remek szórakozást nyújtanak 2-6 játékos számára.A társasjáték tartalma: Játéktábla, 6 Játékos jelzőbábu, 28 Birtoklevél, 16 Valar Morghulis kártya, 16 Vastrón kártya, 2 dobókocka, 32 Falu jelző, 12 Erőd jelző, 1 csomag Trónok Harca játékpénz, Szabálykönyv.Mi nem változott az eredeti Monopoly játékhoz képest?A játék célja és szabályai.Birtok kártyák: az értékek pontosan megegyeznek az eredeti Monopoly-ban látható értékekkel.A négy sarok is változatlan maradt (ehhez a Monopoly jogtulajdonosa nem enged senkit hozzányúlni).És természetesen a győzelemhez vezető út is: Az nyer, aki egyedüliként játékban marad, miután a többi játékos csődbe ment.És mi változott?A táblán található mezők, valamint a hozzájuk tartozó Birtoklevelek a Trónok Harca világában található Birtokokat és helyszíneket jelképeznek.A hagyományos vasút mezőket immár a Házak helyettesítik: Baratheon, Targaryen, Stark és Lannister.A szolgáltatói mezők pedig A Vörös Pusztaság és A Fal lettek.A Falu és Erőd jelzők az eredeti Monopoly-ban található Házakat és Hoteleket helyettesítik.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data