delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Múzsa Sugallatok társasjáték


137.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Márka: Gémklub

Szeretnél te lenni az ihlet forrása? Próbáld ki milyen múzsának lenni, vagy épp annak akit a múzsa megihletett, ebben a látványos és izgalmas party társasjátékban!
Egy csapatjáték, amiben minden csapatnak van egy múzsája és a cél, hogy a csapat tagjai a múzsától kapott információk alapján megtalálják az adott festmény kártyát. Az izgalmakról az gondoskodik, hogy az ellenfél választja ki a megfejtésre váró kártyát, ahogy azt is, hogy milyen eszközöket vethet be a múzsa: talán egy filmcím, egy rovar neve, egy rajz a levegőbe, vagy egy tánc...
Ez a társas szuperül fejleszti a kreativitást és a spontaneitást, és persze nagyban hozzájárul a csapat sikeréhez ha jól egymásra tudtok hangolódni. Éppen ezért akár csapatépítő események bemelegítéseként is remek választás lehet, ahogy családi társasjátékként is megállja a helyét.
A játékot 2-12 fő játszhatja és a becsült játékidő kb 30-60 perc. A dobozban 84 mesezép kártya és 50 kihívást jelentő ihlet kártya vár rátok.

Szeretnél te lenni az ihlet forrása? Próbáld ki milyen múzsának lenni, vagy épp annak akit a múzsa megihletett, ebben a látványos és izgalmas party társasjátékban!Egy csapatjáték, amiben minden csapatnak van egy múzsája és a cél, hogy a csapat tagjai a múzsától kapott információk alapján megtalálják az adott festmény kártyát. Az izgalmakról az gondoskodik, hogy az ellenfél választja ki a megfejtésre váró kártyát, ahogy azt is, hogy milyen eszközöket vethet be a múzsa: talán egy filmcím, egy rovar neve, egy rajz a levegőbe, vagy egy tánc...Ez a társas szuperül fejleszti a kreativitást és a spontaneitást, és persze nagyban hozzájárul a csapat sikeréhez ha jól egymásra tudtok hangolódni. Éppen ezért akár csapatépítő események bemelegítéseként is remek választás lehet, ahogy családi társasjátékként is megállja a helyét.A játékot 2-12 fő játszhatja és a becsült játékidő kb 30-60 perc. A dobozban 84 mesezép kártya és 50 kihívást jelentő ihlet kártya vár rátok.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás