delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Papusa Kindi Kids cu accesorii - Donatina


210.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Jucării fetițe

Buna, eu sunt Donatina, sunt roz si foarte dulce, de fapt sunt la fel de dulce precum arat si imi place sa-mi fac prieteni noi.
Ridica-ma si vezi cum prind viata.
Cu ochii mari sclipitori, capul meu se clatina cu fiecare miscare.
Cu ajutorul tau, ma vei vedea „mancand” magic cereale din lingura mea. Scoate lingura din cereale, impinge-o pana la gura mea si urmareste cum cerealele dispar din lingura.
Imi plac gogosile, le-as putea manca la cina, pranz si mai ales micul dejun !! Am si haine schimbatoare si pantofi detasabili. Deci, vino si alatura-te mie si prietenilor mei Peppa-Mint, Jessicake si Marsha Mello la Rainbow Kindi.
Abia asteptam sa avem o zi magica impreuna.3+
fată
201-250


Buna, eu sunt Donatina, sunt roz si foarte dulce, de fapt sunt la fel de dulce precum arat si imi place sa-mi fac prieteni noi.Ridica-ma si vezi cum prind viata.Cu ochii mari sclipitori, capul meu se clatina cu fiecare miscare.Cu ajutorul tau, ma vei vedea „mancand” magic cereale din lingura mea. Scoate lingura din cereale, impinge-o pana la gura mea si urmareste cum cerealele dispar din lingura.Imi plac gogosile, le-as putea manca la cina, pranz si mai ales micul dejun !! Am si haine schimbatoare si pantofi detasabili. Deci, vino si alatura-te mie si prietenilor mei Peppa-Mint, Jessicake si Marsha Mello la Rainbow Kindi.Abia asteptam sa avem o zi magica impreuna.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data