delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Pozitivity Family társasjáték


151.00 RON

Nincs készleten

Pozitivity Family társasjáték

Az optimizmus tanulható! Miért fontos a pozitív gondolkodás?
Az optimista emberek általálban egészségesebbek (mind mentálisan mind fizikailag), boldogabbak, jobban teljesítenek az iskolában és a munkahelyen.
A Pozitivity Family 3 különböző módon segíti elő a pozitív gondolkodás elérését.

A Pozitivity társasjáték családi változata tudatosan törekszik arra, hogy különböző feladatok elvégzésén keresztül építse a családi pozitív élmények tárházát.
A játék folyamán felmerülnek majd mindenféle családi történetek, ami segít összehangolódni. A felszabadultan együtt töltött időben a történetmesélés észrevétlenül beágyazódik a család életébe.

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez. A Pozitivity Family óriási mértékben járulhat hozzá ahhoz, hogy az egész család elsajátíthassa az optimista szemléletmódot.
Az elismerés, a dicséret felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos. A játék segít megismerni saját és családtagjaink erősségeit, ezáltal növelve az önbecsülést, elősegítve a személyiségfejlődést.

A legtöbb társasjátékkal ellentétben a Pozitivity Family a közös élményekre, az együtt elért eredményekre és az összetartásra fókuszál. Ennek a játéknak minden résztvevője garantáltan csak a győztese lehet.

MÚLT: A múlt pozitív élményeinek felidézésével, ami során jobban megismerhetjük családtagjaink történeteit és érzéseit, felfedezhetjük rejtett erősségeinket, illetve kiszakadhatunk a stresszes mindennapokból – ezt segítik a Meséld el nekem!, az Erősségeink és a Velünk történt! kártyák.

JELEN: Az éppen aktuális pozitív élményekre való ráerősítéssel, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy teljesen átadjuk magunkat annak, amit éppen csinálunk, egyfajta flow állapotba kerülünk – ezt segítik a Mozdulj! kártyák, a Boldogság Kastély kártyák és egyáltalán az egész társasjátékozás.

JÖVŐ: A jövő pozitív elképzelése által, vagyis amikor a vizualizáció erejét is kihasználva elképzelünk a jövőben egy pozitív eseményt, ami velünk történik meg, ezzel is bizakodó, optimista állapotba hozzuk magunkat – ebben segítenek a Jövő-kép kártyák.

A játék további előnyei:
A Pozitivity Family alapvetően egy önállóan játszható, szórakoztató társasjáték kétféle játékszabállyal.
Ha szeretnétek, akár az eredeti Pozitivity társasjáték mellé is használhatjátok remek kiegészítőként.
Az egyes kártyapaklik önállóan is felhasználhatóak a családon belüli beszélgetések elindítójaként.

A termék megvásárlásával a füzetben található jelszóval, INGYEN LETÖLTHETŐ a szülinapi társasjáték és családi élménynaptár!

Pozitivity Family társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
A pozitivity játékok teljes választékát itt találod: Pozitivity játékok
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
játékok 5-8 éveseknek5+
mind
151-200


Pozitivity Family társasjátékAz optimizmus tanulható! Miért fontos a pozitív gondolkodás?Az optimista emberek általálban egészségesebbek (mind mentálisan mind fizikailag), boldogabbak, jobban teljesítenek az iskolában és a munkahelyen.A Pozitivity Family 3 különböző módon segíti elő a pozitív gondolkodás elérését.A Pozitivity társasjáték családi változata tudatosan törekszik arra, hogy különböző feladatok elvégzésén keresztül építse a családi pozitív élmények tárházát.A játék folyamán felmerülnek majd mindenféle családi történetek, ami segít összehangolódni. A felszabadultan együtt töltött időben a történetmesélés észrevétlenül beágyazódik a család életébe.A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez. A Pozitivity Family óriási mértékben járulhat hozzá ahhoz, hogy az egész család elsajátíthassa az optimista szemléletmódot.Az elismerés, a dicséret felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos. A játék segít megismerni saját és családtagjaink erősségeit, ezáltal növelve az önbecsülést, elősegítve a személyiségfejlődést.A legtöbb társasjátékkal ellentétben a Pozitivity Family a közös élményekre, az együtt elért eredményekre és az összetartásra fókuszál. Ennek a játéknak minden résztvevője garantáltan csak a győztese lehet.MÚLT: A múlt pozitív élményeinek felidézésével, ami során jobban megismerhetjük családtagjaink történeteit és érzéseit, felfedezhetjük rejtett erősségeinket, illetve kiszakadhatunk a stresszes mindennapokból – ezt segítik a Meséld el nekem!, az Erősségeink és a Velünk történt! kártyák.JELEN: Az éppen aktuális pozitív élményekre való ráerősítéssel, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy teljesen átadjuk magunkat annak, amit éppen csinálunk, egyfajta flow állapotba kerülünk – ezt segítik a Mozdulj! kártyák, a Boldogság Kastély kártyák és egyáltalán az egész társasjátékozás.JÖVŐ: A jövő pozitív elképzelése által, vagyis amikor a vizualizáció erejét is kihasználva elképzelünk a jövőben egy pozitív eseményt, ami velünk történik meg, ezzel is bizakodó, optimista állapotba hozzuk magunkat – ebben segítenek a Jövő-kép kártyák.A játék további előnyei:A Pozitivity Family alapvetően egy önállóan játszható, szórakoztató társasjáték kétféle játékszabállyal.Ha szeretnétek, akár az eredeti Pozitivity társasjáték mellé is használhatjátok remek kiegészítőként.Az egyes kártyapaklik önállóan is felhasználhatóak a családon belüli beszélgetések elindítójaként.A termék megvásárlásával a füzetben található jelszóval, INGYEN LETÖLTHETŐ a szülinapi társasjáték és családi élménynaptár! Pozitivity Family társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:A pozitivity játékok teljes választékát itt találod: Pozitivity játékokTársasjátékok gyerekeknekCsaládi társasjátékokFejlesztő játékok kisiskolásoknakjátékok 5-8 éveseknek
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data