delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Pozitivity Szupererő kártyajáték


105.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Kategóriák: Kártya Társasjáték
Márka: Mentalfocus

Pozitivity Szupererő - önbizalom és önismeret fejlesztő játék óvodásoknak

A Pozitivity Szupererő az óvodás és kisiskolás korosztály számára készített különleges kártyajáték erősségeik felfedezéséhez.

24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat.

Több mint 50 kutató részvételével állították össze azt a listát, ami a 24 karaktererősséget, vagyis a legfőbb pozitív emberi tulajdonságokat tartalmazza. A karaktererősségek tehát azok a pozitív jellemvonások, amelyek egyrészt a saját javunkra, másrészt pedig a körülöttünk élők javára válhatnak. Mind a 24 erősség megvan mindenkiben, csak épp különböző mértékben.
Mi a 24 karaktererősség? Például kreativitás, nyitott gondolkodásmód, bátorság, őszinteség, kedvesség. A többit megtalálod a játékban és segítségével önmagadban!

Ma, amikor az iskola és a társadalom is óriási elvárásokat állít elénk és gyermekeink elé is, gyakran a hiányosságokra helyezve a hangsúlyt, kiemelve a hibákat, gyengeségeket, különösen fontos, hogy előtérbe kerülhessenek az erősségeink, pozitív tulajdonságaink, erőforrásaink, amelyeket megismerve, használva, továbbfejlesztve, magabiztosabbá és ellenállóbbá válhatunk az élet kihívásaival szemben.

A kártyákhoz mellékelt füzet 10 különböző játékszabályt tartalmaz, de a szabályokat a játékosok is akár rugalmasan alakíthatják.





Pozitivity Szupererő - önbizalom és önismeret fejlesztő játék óvodásoknakA Pozitivity Szupererő az óvodás és kisiskolás korosztály számára készített különleges kártyajáték erősségeik felfedezéséhez.24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat.Több mint 50 kutató részvételével állították össze azt a listát, ami a 24 karaktererősséget, vagyis a legfőbb pozitív emberi tulajdonságokat tartalmazza. A karaktererősségek tehát azok a pozitív jellemvonások, amelyek egyrészt a saját javunkra, másrészt pedig a körülöttünk élők javára válhatnak. Mind a 24 erősség megvan mindenkiben, csak épp különböző mértékben.Mi a 24 karaktererősség? Például kreativitás, nyitott gondolkodásmód, bátorság, őszinteség, kedvesség. A többit megtalálod a játékban és segítségével önmagadban!Ma, amikor az iskola és a társadalom is óriási elvárásokat állít elénk és gyermekeink elé is, gyakran a hiányosságokra helyezve a hangsúlyt, kiemelve a hibákat, gyengeségeket, különösen fontos, hogy előtérbe kerülhessenek az erősségeink, pozitív tulajdonságaink, erőforrásaink, amelyeket megismerve, használva, továbbfejlesztve, magabiztosabbá és ellenállóbbá válhatunk az élet kihívásaival szemben.A kártyákhoz mellékelt füzet 10 különböző játékszabályt tartalmaz, de a szabályokat a játékosok is akár rugalmasan alakíthatják.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás