Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

Rizikó - Világhódítók játéka


226.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Társasjáték

Klasszikus játék, szép miniatúrákkal, 3 játékváltozattal!

Vezesd a csapataidat! Kockáztass, és hódítsd meg a világot!
Lépj a merész kalandok világába – a világba, ahol minden döntés, minden lépés és minden csata egy izgalmas vállalkozás, ami óriási sikerrel vagy nagy csapásokkal járhat!
Helyezd el a csapataidat. Gondold ki a stratégiádat és kezdődhet a világuralomért indított küzdelem. A feladatod, hogy legyőzd ellenfeleidet, előrenyomulj a csapataiddal, és terjeszkedj! A támadás helyét és végét te határozod meg. Akár ideiglenes szövetségre is léphetsz ellenfeleiddel! A döntés mindig a te kezedben van! A bátraké és a vakmerőké a világ! Te is közéjük tartozol?
A doboz tartalma:

  • játéktábla
  • 5 csapat mindegyikben 40 gyalogsági bábu, 12 lovassági bábu és 8 tüzérségi bábu
  • 43 terület-kártya
  • 5 dobókocka
  • 2 amlékeztető kártya
  • játékszabály
Ajánlott 10 éves kortól
2-5 játékos részére

10+
mind
201-250


Klasszikus játék, szép miniatúrákkal, 3 játékváltozattal!Vezesd a csapataidat! Kockáztass, és hódítsd meg a világot!Lépj a merész kalandok világába – a világba, ahol minden döntés, minden lépés és minden csata egy izgalmas vállalkozás, ami óriási sikerrel vagy nagy csapásokkal járhat!Helyezd el a csapataidat. Gondold ki a stratégiádat és kezdődhet a világuralomért indított küzdelem. A feladatod, hogy legyőzd ellenfeleidet, előrenyomulj a csapataiddal, és terjeszkedj! A támadás helyét és végét te határozod meg. Akár ideiglenes szövetségre is léphetsz ellenfeleiddel! A döntés mindig a te kezedben van! A bátraké és a vakmerőké a világ! Te is közéjük tartozol?A doboz tartalma:játéktábla5 csapat mindegyikben 40 gyalogsági bábu, 12 lovassági bábu és 8 tüzérségi bábu43 terület-kártya5 dobókocka2 amlékeztető kártyajátékszabályAjánlott 10 éves kortól2-5 játékos részére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data