Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Rubbabu - Micul Charles- Avion cu roți, cauciuc natural


28.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Rubbabu

Avion cu roți, din cauciuc natural. Jucăriile Rubbabu sunt adevărate jucării educative, ideale pentru dezvoltarea abilităților motorii si dexterității copiilor,

Coordonarii ochi-mână, pentru invățarea formelor, culorilor și mărimilor. Foarte moi dar în același timp foarte rezistente, jucăriile sunt potivite pentru toate vârstele, oferind copiilor ore întregi de joacă și distracție. Materialele naturale, sigure și foarte rezistente. Sunt premisa unor jucării de calitate, plăcute, durabile, pe care copiii să le folosească cu plăcere ani de-a rândul.

Dimensiuni: 18 x 18 x 14 cm.0-2
toate
0-50


Avion cu roți, din cauciuc natural. Jucăriile Rubbabu sunt adevărate jucării educative, ideale pentru dezvoltarea abilităților motorii si dexterității copiilor,Coordonarii ochi-mână, pentru invățarea formelor, culorilor și mărimilor. Foarte moi dar în același timp foarte rezistente, jucăriile sunt potivite pentru toate vârstele, oferind copiilor ore întregi de joacă și distracție. Materialele naturale, sigure și foarte rezistente. Sunt premisa unor jucării de calitate, plăcute, durabile, pe care copiii să le folosească cu plăcere ani de-a rândul. Dimensiuni: 18 x 18 x 14 cm.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data