delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

0
Coș

Schleich - Figurină schleich armăsar pintabian (13840)


36.00 RON

Stoc epuizat

Brand: Schleich

Figurină Schleich - Armăsar Pintabian - SL13840

Figurinele de la Schleich sunt create cu detalii exacte, vopsite de mână cu grijă și promovează joacă educațională. Caii Pintabieni provin din America de Nord și sunt un amestec dintre caii arabi și caii pătați Pinto. Au fost înregistrați ca rasă oficială în anul 1992.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile si etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Vârsta recomandată: +3ani
3+
toate
0-50


Figurină Schleich - Armăsar Pintabian - SL13840 Figurinele de la Schleich sunt create cu detalii exacte, vopsite de mână cu grijă și promovează joacă educațională. Caii Pintabieni provin din America de Nord și sunt un amestec dintre caii arabi și caii pătați Pinto. Au fost înregistrați ca rasă oficială în anul 1992. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile si etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.Vârsta recomandată: +3ani
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data